2014. december 14., vasárnap

114.rész


Hello! 

Annyira boldog voltam, mikor megláttam, hogy ennyi kommentet kaptam! Sose kaptam még ennyit, köszönöm nektek! :3 Aww <3 Válaszolni fogok rájuk, csak előbb ki akartam rakni az új részt, ami egy kicsit zavaros lesz az elején, de a végén minden kiderül, és remélem tetszeni fog nektek. Tudom, hogy nem éppen vidám rész, de nem lehet mindig az... :/
Egy kis meglepi karácsonyra: Larry Christmas, nézzetek be, iratkozzatok fel, és élvezzétek a csodás történeteket, amikkel számtalan blogger meglep majd minket :)
Jó olvasást!

Dreamy Girl 


Louis 

Lassan nyitottam ki a szemeimet. Hirtelen azt sem tudtam hol vagy, és valami furcsa, megmagyarázhatatlan érzés fogott el. Felkeltem az ágyból, lassú léptekkel az ajtóhoz mentem, majd ki a folyosóra, ami más volt, mint addig. Mint ha nem is a mi házunkban lennék, mégis ott voltam. Elvánszorogtam a lépcsőig, és mosolyogtam, mikor meghallottam Harry csodás hangját. Épp rá akartam lépni a lépcső fokára, mikor is újra megszólalt.
- Unom már a hősszerelmest játszani! - szavai hallatán, a mosoly is lefagyott arcomtól. Visszaléptem, egészen a falig, hogy takarásban legyek. 
- Bírd ki! Talán már nem kell sokáig! - mondta Zayn, akinek csak most ismertem fel a hangját. Semmit nem értettem, ezért tovább hallgatóztam, hátha fény derül mindenre. 
- Nem tudom meddig akarja még, hogy ezt csináljam! Már fülig belém van esve. Mit akar még?! - a hang, mely eddig mindig boldogsággal töltötte el szívem, most idegennek és rémisztőnek hatott. Valami nem stimmelt, ez nem lehet Harry. 
- Azt akarja, hogy minél jobban fájjon neki! - mondta Zayn.
- Így is össze fog törni, ha megtudja, hogy csak színjáték volt az egész… - éreztem, ahogy könnyeim lecsordulnak az arcomról. Mi? Csak játszadozott velem? Nem, ez lehetetlen, ő nem tenne ilyet… - Azért te sem panaszkodhatsz, a szöszi teljesen beléd zúgott! Te kis szívtipró! - nevetett fel. - Hányszor dugtad meg? - undorodva hallgattam a beszélgetésüket. Ezek nem lehettek ők, az kizárt dolog, mégis annyira valóságos volt minden. 
- Hmm… Nem elégszer - most a fekete röhögött fel. - Ha tudnád, hogy miket meg nem tesz nekem, szegényke, nem lesz valami kellemes, ha megtudja, hogy csak arra kellett, hogy elüssem az időt - gúnyosan ejtette ki a szavait, amitől hányingerem támadt.
- Undorító! - szaladt ki a számon. Basszus! - mondtam magamban, szám elé helyezve a kezem. 
- Mi volt ez? - hallottam meg Zayn hangját. Amilyen gyorsan csak tudtam, visszaszaladtam a szobámba, és befeküdtem az ágyba, magamra húzva a takarót, mely most biztonságot nyújtott. Hallottam a lépteket, ahogy egyre közelednek a folyosón, majd az ajtó halk nyikorgását. 
- Lou, fent vagy? - megremegtem a hangja hallatán, mely idegennek hangzott. Összeszorított szemekkel imádkoztam, hogy menjen el. - Alszik, szerencsére! Addig sem kell pátyolgatnom… - röhögtek fel mindketten, nekem pedig darabokra hullott a szívem. Könnyeim utat törtek, testem remegett a félelemtől. Minden hazugság volt… A csókjai, az érintései, a szavai… Nem lehet, ennyire nem lehet megjátszani a szerelmet... Éreztem, hogy ő is szeret. Vagy ennyire vak voltam?! Bedőltem kedves szavainak, a rózsaszín köd elhomályosította tudatomat, és emiatt nem láttam tisztán?! Szipogva fordultam meg, és az ajtót néztem. Nem volt ott senki, ezért csendben felkeltem és lábujjhegyen kiosontam. El kell innen tűnnöm, de azonnal. Kinéztem a folyosóra, ahol senki sem volt. Halkan lépdeltem, egészen a fürdő szoba ajtóig, ami nyitva volt. Belestem, és megtorpantam, mikor megláttam Harryt hátulról. Halkan kifújtam a levegőt, amit az ijedtségtől bent tartottam, és amilyen gyorsan csak tudtam, elsuhantam az ajtó előtt. Hátranéztem. Nagyot sóhajtottam, mikor láttam, hogy nincs mozgás. Épp a lépcsőre léptem volna, mikor is két hatalmas, ismerős tenyér kúszott a hasamra, puha ajkak pedig a nyakamra. Megmerevedtem érintésére, és éreztem ahogy kifolyik az arcomból az összes vér. -Hova- hova, édes? - csókolta a nyakam. Próbáltam összeszedni magam, és egy erőltetett mosollyal fordultam felé. Ajkaim remegtek a félelemtől. 
- Sz-szomjas v-vagyok… - simogattam meg alkarját. Összevont szemöldökkel vizslatott. Végem van, észre vette. 
- Majd én hozok neked vizet, búj vissza az ágyba! - mosolygott, és ajkaimra hajolt, lágyan csókolt. Elindított vissza, majd mikor a szobámhoz értem hátra lestem, és láttam, hogy bement a fürdőbe. Itt a lehetőség - gondoltam, és futni kezdtem. Már a lépcső alján voltam, mikor meghallottam Harry ideges hangját. Szívem vadul kalimpált, az adrenalintól, mely szétterjedt a testemben. A kilincsért nyúltam, mikor is két kéz megmarkolta karom, és visszarántott.
- Hova ilyen sietősen Csipkerózsika? - fogta be a számat, Zayn, kezeimet pedig hátam mögé kulcsolta. Erősen markolt, fájdalmasan nyöszörögtem szorításától. A nappali felé tolt, ahol Harry várt, karba tett kézzel, morcos tekintettel. Lehajtottam a fejem, és ismét potyogtak a könnyeim. 
- Nézz rám! - utasított Harry. - Azt mondtam nézz rám! - kapta el állkapcsom és felemelte fejem. Fájdalmasan felnyögtem. - Miért kellett hallgatóznod? Mire volt ez jó? Csak saját maganak ártottál ezzel! - nézett egyenesen a szemeimbe. Az eddig oly csodásnak hitt zöld íriszek, most haragot, és gyűlöletet sugároztak felém. - Tudod, hogy nem szép dolog, hallgatózni… - féloldalas mosoly jelent meg arcán. - Most mindent elrontottál… - nézett mögém, majd biccentett egyet a fejével, és lekerült a számról, Zayn keze. Szipogtam, egész testem reszketett, a félelem eluralkodott rajtam. - Mi legyen veled?! - dörzsölte meg állát. - Szerintem meg kellene büntetni, nem gondolod, Zayn? - mosolya vérfagyasztó volt. 
- De, a legjobb ötlet! - szorította meg csuklómat. Harry közelebb lépet hozzám, és durván megragadta államat. Megcsókolt, én pedig amilyen erősen csak tudtam, összeszorítottam ajkaimat. Undorodva néztem rá, mikor elhajolt tőlem. Megnyalta ajkait, mire leköptem. Zayn felnevette, Harry pedig letörölte arcáról a nyálamat. 
- Add ide! - morgott, majd elkapta a karom. Kapálózni kezdtem. - Hozd a bilincset és a tapaszt! - kulcsolta össze kezeim a hátam mögött, aztán felvonszolt az emeletre, egészen a szobámig. 
- ENGEDJ EL! - tiltakoztam - SEGÍTSÉG!! - ordítottam, mire lelökött az ágyra. Kúszni kezdtem, hogy minél messzebb legyek tőle, de megragadta bokám és visszahúzott, átfordítva hátamra, majd csípőmre ült. Lefogta kezeimet a fejem felett, lábával pedig leszorította enyéimet. Zokogni kezdtem, és tudtam innen nincs menekvés. 
- Shhh… Nyugodj meg! - cirógatta arcom a szabad kezével. - Megúsztad volna mindezt, ha nem hallgatózol, bár ezt még elnéztem volna, de hogy leköpsz?... Azt már nem! - markolta meg az állam. 
- Itt van! - lépett be Zayn, az ágyra dobta az eszközöket. - Mi legyen a Szöszkével? - a név hallatán hisztérikus zokogásba kezdtem. 
- Nem!! Nem!! - rúgkapáltam. - Ne bántsátok őt! Kérlek! - könyörögtem a zöld szemeibe nézve. - Kérlek… 
- A tiéd, azt csinálsz vele, amit csak akarsz, felőlem megbaszhatod, kikötözheted, sőt meg is ölheted, ha úgy tartja kedved! - mondta nemtörődöm hanggal, majd az ágyhoz bilincselt.
- Neee! Niall!! - őrjöngtem, mire betapasztotta a számat. Zayn eltűnt, így kettesben maradtunk Harryvel. Lemászott rólam, majd elővette a telefonját. A füléhez emelte, miközben mindvégig engem nézett. 
- Van egy kis probléma! - mondta a készülékbe. - Tudja! - csukta be a szemeit, összevont szemöldökkel hallgatva a telefon másik oldalán lévő személyt. - Itt van! - mosolygott, majd letette. Huncut mosoly jelent meg arcán, ahogy felém lépdelt. - Van egy kis időnk, míg a főnök ide nem ér! - fogta meg a bokám, majd rátérdelt az ágyra, és felém mászva, végig simított lábamon, egészen az ágyékomig. - Szórakozzunk egy kicsit! - kacsintott, mire próbáltam kiszabadulni a bilincs szorításból, de mind hiába. - Mit szólsz egy búcsú szexhez? - csókolt nyakamba, én pedig ordítani akartam, de a tapasz nem engedte. Lehúzta rólam.
- Undorító vagy! - köptem szavaim. Megragadta az állam, erősen.
- Te mégis hagytad, hogy megbasszalak, és élvezted is! - engedett el, majd széttépte felsőm, és lehúzta a térdemig a nadrágom. Nyakam kezdte harapdálni, és egyre lejjebb haladt.
- Harry! Hagyj! Kérlek! HARRY! HARRY NE TEDD! - őrjöngtem…


Niall


Szerencsére hamar visszajöttem a munkából, mivel a főnököm elengedett, a történtek miatt. Beléptem a házba, ahol síri csend fogadott. Levettem a kabátomat, és a cipőmet, majd bementem a nappaliba. Földbe gyökerezett a lábam, mikor megláttam Zaynt, tenyerébe temetett arccal a kanapén. Felém nézett, majd azonnal felállt. 
- Szia! - köszönt, egy halvány mosollyal. Egy percig csak álltam, és bámultam őt. 
- M-mit keresel itt? - kérdeztem, elcsukló hangon. Láttam, az arcán, hogy nem ilyen fogadtatásra várt. 
- Harry teljesen kiakadt, nem hagyhattam, hogy vezessen… 
- Louis, hogy van? - kérdeztem, nem reagálva az előbbi válaszára. 
- Alszik, Harry altatód adott neki… - mondta, majd nagy levegőt vett és tovább folytatta: - Figyelj, Niall, én.. - hangos ordítás szakította félbe mondandóját. Riadtan néztünk egymásra, majd sietve, kettesével szelve a lépcső fokokat rohantunk fel az emeletre, ahonnan ismét egy kiabálás hallatszott. Benyitottunk a szobába, ahol szörnyű látvány fogadott minket. Louis őrjöngve kapálódzott az ágyon, míg Harry próbálta lenyugtatni és lefogni.
- Louis, én vagyok az! Lou… - hallottam a göndör hangján, hogy a sírás kerülgeti. - Lou, kérlek nyugodj meg... 
- NEM!! HARRY!! NEM AKAROM!!! ENGEDJ EL!! NEEEEM! - üvöltött, csapdosva a Harryt, aki riadtan fordult felénk.
- Segítsetek, az isteni!! - láttam, hogy teljesen kétségbe van esve. Sietve rohantam ki a fürdőbe, ahol minden egyes fiók ajtaját kinyitottam. 
- Hol a fenében van! - dobáltam mindent arrébb, mire végül megtaláltam a narancssárga kis dobozt. Visszarohantam, majd megkértem Harry, hogy ültesse fel Louist. Már enyhült a kapálódzása, de még mindig nem volt a tudatánál. Beadtam a gyógyszert, amitől pár perc elteltével lenyugodott. Harry ölében feküdt, aki lágyan simogatta arcát. 
- Nem lesz semmi baj, Lou… - hangján tisztán éreztem, hogy a sírás fojtogatja. - Itt vagyok veled... - szipogott. Zaynra néztem, aki bólintott egyet. Lementünk a nappaliba, leültünk a kanapéra és bámultunk kifelé a fejünkből... Én számtalanszor láttam már így Louist, mégis megviselt, sokkal jobban, mint eddig valaha...

21 megjegyzés:

  1. Nos, most, hogy egyszer végre örömöm van, hogy először kommentelhetek, most meglakolsz drága Dreamy!:D

    Elkezdtem olvasni, hogy nem nem nem ez nem lehet....kétségbeestem teljesen, már ott voltam, hogy eldobom a kibaszott telefont!:D /bocsi a káromkodásért, de kivagyok idegileg:D/
    Reménykedtem, hogy egy álom, hisz sokszor kaptunk már ilyen gonoszságot tőled, de valamiért most olyan más volt, hogy már a sírás kerülgetett....Aztán jött a NIallos rész és visszatért a remény, de még mindig félek!:////
    Ne csináld ezt, soká lesz a jövőhét!:D Imádlak egyszerűen ezekért az érzelemsokkokért amiket kiváltasz az írásoddal belőlem!:)
    Most már annyi annyi sok szenvedésben volt szegény Louisnak része, hogy vidám cuki fluffos részeket akarok*_*:D
    Nincsenek rá szavak, imádlak, imádom, kicsinálsz stb...:D/jó mégis vannak....de fele sem tükrözi jelenlegi érzelmeimet...:D/

    Legszívesebben most felkeresnélek és addig ülnék fölötted, amíg nem írsz legalább öt részt nekünk gyorsan egymás után!:D
    Millió fojtogatós ölelés neked!:))))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sikerült elsőnek lenned, grat! :) Én meg téged imádlak! :3 Ezekért a szavakért siettem az új résszel, amit hamarosan, talán még ma meg is kaptok :)
      Annyira jó olvasni, hogy ilyen érzelmeket tudok kiváltani az írásommal belőletek, még mindig hihetetlen!
      Tudom csúnya húzás volt, de kicsit fel akartalak ébreszteni benneteket, bár Shane megölésével már sikerült, ez csak egy kis utóhatás volt :) Sorry :/ Louis csak álmodta, szerencsére :3
      Puszi :)

      Törlés
  2. URAM ISTEN.!! nagyon meg ijedtem.. ne csináld ezt velem többet.!! még elhittem de aztán tovább olvastam és csak álmodta.. istenem.. !! nagyon féltem.. szegény Lou.! :( Remélem minden rendben lesz .. !! :) és kiderül az is h nem Hazza ölte meg Shane-t nem. nem ő nem ilyen.. !!!!!!! csak ott volt mikor megölték. biztos. igen. nyugi van.. SOHA TÖBBET NE CSINÁLD EZT.!! :D siess a kövivel. Puszi . Larry xoxo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnálom :( Ígérem, vagyis nem, nem ígérhetem meg, mert ki tudja mi lesz itt még :)
      A köviben meglátod :)
      Imádlak :3 Puszi

      Törlés
  3. Egy pillanatra még el is hittem,hogy igaz. De csak egy pillanatra! Harry ilyet nem tenne.... Túl aranyosak ahhoz együtt! :3 Nagyon várom a kövit,siess!
    Puszi: CoolGirls

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azért sikerült egy kicsit elhitetnem veletek :) Igen, Harry nem csinálna ilyet, nem csinálhat ilyet!! :D
      Puszi, és sietek :)

      Törlés
  4. Ez, ez , ez valami fantasztikus egy rész volt ! De itt félbehagyni.... :( Tudtam, hogy álmodja mert Harry ilyet nem tenne se Zayn (a szíve mélyén). Sies a kövivel mert belehalok a várakozásba !

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen :3 Szeretem rossz helyen abbahagyni a részeket... Bocsi... :/ :)
      Nem tenne, ők nem ilyenek :)
      Sietek :)

      Törlés
  5. Háhá, most nagyon büszke vagyok magamra, mert nem hittem el!!!! ;D Elárultad magad Dreamy Girl! Az elején, mikor mondtad, hogy zavaros az eleje, de a végén érteni fogjuk! Na hát nagyon boldog vagyok! :D Mellesleg, bocsánat, hogy ilyen sokáig nem kommenteltem, de végig itt voltam ám! ;) Csodálatos volt minden rész amihez nem írtam, ez meg végképp! Eszméletlen vagy! Ja és Just a Game-t is olvasom, majd ott is aktívabb leszek ám! ;) Nagyon várom az új részt, puszi! <3
    Ui.:Most kezdtem el egy új blogot, és nagy megtiszteltetés lenne, -ha lesz időd, és szeretnél-ha benéznél! :) <3
    http://pancsuri.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, elárultam magam, rájöttem :D Semmi baj, örülök, hogy most itt vagy és kommenteltél :3 Köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy :3
      Persze, hogy benézek, amint lesz időm :)
      Sietek vele, puszi :)

      Törlés
  6. MEG. FOGLAK. ÖLNI.
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§§
    TUDOD MENNYIRE MEGIJEDTEM MIKOR...
    ...kiderült hogy nem igaz?! :D
    Nemám... Komolyan rám hoztad a szívbajt! Majdnem szívrohamot kaptam! Mondjuk akkoris tetszett volna ha Louis nem csak álmodja azt.. :P
    Legalább mostmár tudom, mit érezhetnek az olvasóim, mikor köcsögösködök XD
    Légyszi siess a kövi résszel, légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi
    Szere van! :D
    Zuzaa x

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ajajj, félek!!! :D komolyan! ;)
      Ne haragudj, nem akarom, hogy szívrohamot kapjatok, úgyhogy megpróbálok nem írni többet ilyet :)
      Ugye-ugye, milyen rossz ez?! :D De kell bele, mert ettől izgi :)
      Sietek, ezekért a szavakért hamar hozom :)
      Puszi :3

      Törlés
  7. Mamaa!!! :D Mikor elkezdtem olvasni már egészen kialakult bennem egy történet, miszerint Harry ezt a Főnök utasítására teszi, mert az a vadparaszt (alias Főnök) megfenyegette, hogy bántani fogja a mi répakirályunk, ha együtt maradnak. Ez a teória már ott megbukott, hogy Harry nemhogy elengedte, még kínozta volna Lou-t. :( Sebaj, Lara. Majd legközelebb. :D De amikor rájöttem, hogy nem az én fantáziám szüleménye ez a történet (örök hála ezért a Mindenhatónak az emberiség nevében) elkezdtem imádkozni, hogy "jajjj, Dreamy csak legyél szemét, legyél szemét és ez a borzalom csak álom legyen". :D És táádáááááá. Csak álom volt. Thanks, God! :D i-m-á-d-t-a-m. (jajj de nehéz ezt kötőjelekkel leírni:'D). De persze nem felejtettem el, hogy valami történt Harry és Shane között. ;) :D A következő részben olvasni akarok róla. :D (vagy Niall és Zayn kapcsolatáról. of course) :DDD Mert ha nem róluk írsz akkor hallani fogod, hogy: "Egy Veszprém megye lány a vonat elé vetette magát. A nyomozás még tart, de az eddigi információink alapján egy blog miatt vetett véget életének." És TE leszel a hibás! :D jajj. Dreamy inkább hozd a kövit gyorsan és akkor befejezem az ilyen hosszú rinyálásokat. luv yaa!
    xx, Lara

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jó kis teória, ezt felhasználhattam volna :) És táádáám, szemét lettem, meg vagyok is, és leszek is XD nem változom meg :D
      Köszönöm szépen, imádlak :3 Akkor tetszeni fog a kövi rész és nem kell a vonat elé vetned magad! Huh, ne tedd, sietek vele, ígérem! :)
      Szeretem a hosszú komikat, ne fogd vissza magad ;)
      Puszi :3

      Törlés
  8. Ez az eddigi legjobb rész. Èreztem már az elején hogy ez egy álom lesz, de mégis megviselt, leizzadtam miközben olvastam. Mi volt ez a kirohanása Lounak? Ès mi volt az a gyogyszer amit Niall adott neki?? Sok kérdés de csak 1 fantasztikus blog.
    IMÀDOM!!!
    <3<3<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, aranyos vagy :3 Szeretem mikor ilyen hatással van rátok egy rész, annyira jó érzés :) Louis gyógyszert szed, mióta az édesanyja meghalt, és ezért vannak ilyen kirohanásai, felzaklatta Shane halála...
      Imádlak :3 puszi

      Törlés
  9. ez a elején tényleg elhittem... most meg végképp nem értem.. jajj siess a kövivel

    VálaszTörlés
  10. óóó wow..... teljesen bepaliztál.... megint....

    ez még mindig zseniális, ugyanannyira, vagy kicsit jobban, mint 10-20-40 résszel ezelőtt.

    Imádom, erre nincs más szó, és még annyi, hogy totális, teljes függőség....

    sorsom a kezedben....légy kíméletes...

    b.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jippy :D Bocsi ;)
      Imádlak, tudod, hogy mennyire! :3 Ajajj, akkor oda kell figyelnem mit művelek :)
      Köszönöm, annyira jó, hogy még mindig oda vagy érte, nem értem miért, de örülök, hogy tetszik! :)
      puszi :3

      Törlés