2014. december 1., hétfő

111.rész

MEGLEPIII! :D 
Hello Mindenkinek! 

Mivel ilyen sok kommentet kaptam, úgy gondoltam megleplek benneteket egy újabb résszel, ami remélem tetszeni fog nektek! :) Nagyon szépen köszönöm a kedves szavakat, amikkel írásom illetitek, és a tetszikeket is! :3 Köszönöm, hogy itt vagytok! <3 
Jó olvasást! :) 

Dreamy Girl


Louis

Másnap semmi másra nem tudtam gondolni, csak az estére, ugyanis végre skype-olni fogunk Hazzával, és nem csak a hangját hallhatom, hanem láthatom is őt. Folyton az órát lestem a falon. Az idő rohadt lassan telt, ami teljesen kikészített. Bezzeg máskor meg úgy halad, hogy mire észbe kapok, eltelik egy hét. Igazságtalan! Morgolódásom a telefonom csörgése szakította félbe. Meglepődve néztem a képernyőt, amin a főnököm neve villogott. 
- Szia! - köszöntem.
- Szia, Louis! Tudom, hogy szabadságon vagy, de megtennél nekem egy szívességet? Shanet, már három napja próbálom elérni telefonom, de nem veszi fel. Holnap bemennél a kávéházba, és megnéznéd, hogy mi a baj? Lehet, hogy nincs semmi, csak kezdek egy kicsit aggódni, mert nem szokott eltűnni ennyire... - A hangján tisztán lehetett érezni az aggódást, ami rám is átragadt, miután felfogtam a szavait. 
- Persze, és amint tudok valamit, felhívlak - mondtam nyugtalanul. 
- Köszönöm, most viszont mennem kell, sok a meló! Szia - köszönt el, majd bontotta a vonalat. Idegesen ültem le a kanapéra, és a tv képernyőjét bámultam. Egyre jobban kezdtem aggódni Shane miatt, Liam is azt mondta, hogy napok óta nem hallott felőle, most meg a főnököm. Mi van, ha valami baja esett? Nem, biztos csak bulizott, és kiütötte magát, bár akkor is mindig bejött a kávézóba, még ha szörnyen másnapos is volt. 
- Megjöttem! - kiabált be, Niall. - Huh, elég hideg van odakint, befagyott a seggem! - mondta fogvacogva, mikor belépett a nappaliba. Kipirosodott arca mosolygott, de mikor meglátta az enyémet, egyből eltűnt a jó kedve. - Már megint mi történt? Hazza szemét volt? Megverem! - próbált vicces lenni, és felvidítani. 
- Nem róla van szó... - sóhajtottam, mire a szöszi leült mellém. - Most hívott a főnököm, és ő sem tud semmit Shane-ről. Már három napja nem tudja elérni... Megkért, hogy menjek be holnap a kávézóba. Elvileg Shane-nek kell intéznie a felújítást, mert a főnök, most nincs itt. Kezdek aggódni, Niall. Mi van, ha valami komoly baja van? - néztem kétségbeesetten a Szöszi szemébe.
-Lehet, hogy csak berúgott, vagy elhagyta a telefonját, vagy mit tudom én, de nem kell mindig a legrosszabbra gondolni! Holnap úgy is kiderül, addig meg ne edd magad, oké? - tette kezét a vállamra. 
- Oké, amíg nem tudok semmit, addig megpróbálok nem idegeskedni feleslegesen...
- Inkább azon aggódj, hogy ki foglak nyírni az Xboxban! - ütött hátba, majd felugrott és beizzította a játékot. - Hajrá! - adta a kezembe a konzolt. Nagyon régen nem játszottunk már, valahogy Hazza mellett nem is jutott eszembe, viszont megfogadtam, hogy amikor majd visszajön, akkor lenyomok vele is egy partit. Hálás voltam Niallnek, amiért elterelte a figyelmem a játékkal. Ismét úgy éreztem magam, mint egy gyerek, akinek semmi más dolga nincs az életben, csak játszani és szórakozni. Sírva röhögtünk, majd a Szöszi duzzogni kezdett, mikor sorra, egymás után elvertem. 
- IGEEEN! - ugrottam fel, és a képébe nevettem. - NYERTEM! - ugrándoztam, mint egy idióta. 
- Ez nem ér! - morgott. - Tuti, hogy gyakoroltál! Visszavágót akarok! Addig játszunk, míg meg nem verlek! Gyerünk! - indította el a játékot, én pedig leültem mellé, és folytattuk az egymás elleni harcot. A telefonom kellemes dallama szakította félbe a partinkat. 
- Na neee! - morgolódott, Niall. - Még nem végeztünk! - nézett rám morcosan. Leállítottam a meccset, és megnéztem az üzenetet. 

"Hazaértem, gyere fel skypera! Várlak! ;)"

Rögtön az órára néztem, miután elolvastam az smst. Nem is gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan elrepült az idő. Az arcomra egy hatalmas vigyor ült ki. Végre láthatom, Hazzát! Aztán a Szöszire néztem, aki összevont szemöldökkel figyelt. 
- Bocsi, Niall, de a pasim vár rám! - húztam el a számat. - Mentsd le és folytassuk holnap, oké? - mosolyogtam rá, és reméltem, hogy elfogadja az ajánlatomat.
- Rendben... - tette le a konzolt. - Akkor ma lent alszom, igaz? - kacsintott rám, mire elpirultam. 
- Háát... végül is... - tördeltem az ujjaimat.
- Megyek az ágyneműmért! - állt fel, és elindult az emeletre, én pedig követtem őt. - Van füldugód? - vigyorgott rám. 
- Niall! - szóltam rá. 
- Itt sem vagyok! - fogta meg a takaróját és a párnáját, aztán kisétált, de még utoljára visszafordult. - Jó szórakozást! - kacsintott rám, aztán eltűnt. Becsuktam az ajtót, gyorsan átöltöztem, valami normális ruhát felkapva, majd a laptoppal a kezemben huppantam le az ágyra. Ölembe helyeztem a gépet, és szapora szívveréssel vártam, hogy Hazza is bekapcsolódjon. 
- Hello, Kis Tigris! - láttam meg mosolygós arcát, amitől az én szám is fülig ért. Ugyan olyan dögös volt, mint mindig. Nagyot sóhajtottam, aztán megszólaltam:
- Szia! Mi a helyzet? - kérdeztem boldogan. Elkezdett mesélni, amit vigyorogva hallgattam. Annyira jó volt látni végre az arcát, és a két kis gödröcskét a szája két oldalán. Annyi minden történt vele, hogy csak kapkodtam a fejem. - Látom, sokkal jobban érzed magad, mint tegnap! - boldog voltam, amiért láttam, hogy sugárzik az arca. 
- Igen, ma minden összejött, a rajzaimat, amin egész éjjel dolgoztam, elfogadták, és számtalan dicséretet kaptam! - lelkesedett.
- Büszke vagyok rád! Megmutatod őket? 
- Mindjárt, csak meg kell keresnem - tűnt el a képernyő elől, addig pedig a zöld falat néztem, amin egy meztelen csaj posztere lógott. Tudom, hogy gáz, de féltékeny lettem, és egyben mérges is... Tegnap elhessegettem a gondolataimat, miszerint Hazza megcsalna, de most ismét kételyeim támadtak, ezzel kapcsolatosan. Messze van, egy nagyvárosban, meg ott vannak a munkatársak is, akik mind pasik, és... - Itt is vagyok! - ült vissza, kezében egy rakat rajzzal, amiket sorra felmutatott. Fantasztikusak voltak, de most nem tudtam ezekre koncentrálni. - Nem vagy valami lelkes... Mi a baj? - tette le a papírokat, és rám nézett a képernyőn keresztül. 
- Miért van egy meztelen csaj a falon? - morogtam, mire Harry hátrafordult, hogy megnézze a posztert. Elnevette magát, én pedig értetlenül néztem rá, várva magyarázatát. 
- Egy kamasz srác lakott itt, és itt hagyta, én pedig nem szedtem le... Biztosan erre verte ki! - röhögött, de én nem. - Louis, nehogy már erre legyél féltékeny! - térdelt fel az ágyon, majd letépte a képet és összegyűrve eldobta. - Így jobb?
- Igen! - mosolyogtam, mire nagyot sóhajtott. - Vannak jó pasik? Milyen volt a tegnap este a srácokkal? - kérdezősködtem. 
- Édes, nekem csak egy pasi kell, te! - nyomta meg erősen a "te" szót. - És nagyon, de nagyon hiányzol! A kicsi Harrynek is! - harapta be alsó ajkát. Felkuncogtam, és éreztem, ahogy elönti a testem a forróság. - Nem akarsz neki örömöt szerezni? - húzogatta a szemöldökét. - Te is kívánod, tudom, és máshogy nem tudjuk megoldani! - hangja mély és vágyakozó volt. - Van egy kis segédeszköz is a szekrényben - kuncogott, én pedig kikerekedett szemekkel néztem rá. - Nézd meg! Szekrény, legalsó fiók, leghátul! - mondta, mire nagy nehezen rávettem magam és odamentem a komódhoz, aminek a fiókját félve húztam ki. Benyúltam, majd ki is rántottam a kezem, ahogy valami gumis dologhoz értem. Még egyszer benyúltam, és undorodva húztam ki azt a valamit. Mikor megláttam, kiakadtam. Na nee! Nem! Nem! Ezt nem! - tiltakoztam magamban, miközben visszaültem az ágyra, felmutatva a segédeszközt. 
- Ugye nem gondolod komolyan, hogy ezt feldugom magamnak?! Felejts el! - ráztam a fejem, amin Harry jót nevetett. 
- Akkora, mint az enyém! - kuncogott. 
- Nem! Nem! - tiltakoztam továbbra is. 
- Ne csináld ezt velem, kérlek, Louuu! - könyörgött, lebiggyesztett ajkakkal. Ki tudna ellenállni ennek a gyönyörű, szexi pasinak?! 
- ISTENEM, LOUIS! TEDD MÁR MEG NEKI, MERT ITT FOG KÖNYÖRÖGNI EGÉSZ ESTE! - hallottam meg Zayn hangját, mire leesett az állam. Harry felnevetett. 
- Kicsit vékonyak a falak... - mondta suttogva.
- Akkor meg végképp nem teszem meg! - raktam le a műbrokit az ágyra. 
- BASZD MEG ZAYN! DUGJ BE VALAMIT A FÜLEDBE! - kiabált vissza. - MÁR ÉPP BELEMENT VOLNA! - morgolódott Harry. - Ne tedd ezt velem, kééérlek, Louis! - könyörgött. Egy hosszabb hezitálás után belementem. - Imádlak! - mondta izgatottan. 
- De, Zayn... 
- Felejtsd el! Szard le! Mutass nekem valamit, édes! - nyalta meg ajkait. Azt se tudtam mit tegyek, mihez kezdjek az ágyon heverő műpénisszel. Jó, oké, tudtam mire való, de sosem csináltam még ilyet... Kivettem a fiókból egy óvszert, és a síkosítót. Az eszközök már megvannak... - néztem végig a kínálaton. Már csak el kellene kezdenem... Az ágy szélére toltam a laptopot.
- Így jó? - kérdeztem.
- Tökéletes, mindent látok, csak kezdj már neki, mert megőrülök! - türelmetlenkedett. Megragadtam a felsőm, és le akartam húzni, de Harry közbeszólt. - Lassan, érzékien! - búgta mély hangon. Elmosolyodtam, majd megfogtam a pólóm szegélyét, és lehúztam magamról, olyan szexisen, ahogy csak tudtam. Beletúrtam a hajamba, aztán lefelé haladtam, nyakamtól végig simítva mellkasomon, hasamon egészen az ágyékomig, amit nadrágon keresztül megmarkoltam. Felnyögött a tettemre, amitől a gatyámban egyre szűkebb lett a hely. Míg masszíroztam magam, másik kezemmel mellbimbóm morzsoltam, csipkedtem, halk sóhajokat hallatva. - Gyerünk, Kis Tigris! Vedd le a nadrágod, és markold meg magad! - mondta rekedtes hangon. Kikapcsoltam az övem, és lassan lehúztam magamról a felesleges ruhadarabot, amit eldobtam a szoba egyik sarkába. Úgy térdeltem, hogy Hazzának szembe legyek, aztán rámarkoltam a férfiasságomra, a bokszeren keresztül. - Ah! Igen! - nyöszörögte. Láttam, ahogy ő is magához nyúl, erősen dörzsölve a már igencsak kemény farkát. Ágyékom lüktettet, a képernyőn látottaktól és a kéjes hangoktól. Kicsit lehúztam a rám tapadó anyagot, kivillantva férfiasságom tompa hegyét. Mély hörgés tört fel belőle, amikor simogatni kezdtem a makkomat. - Istenem, Louis! Kikészítesz! - szűkölt, beharapva alsó ajkát. Lehúztam az utolsó ruhadarabom, és heréimre markoltam, miközben a másik kezemmel mellbimbóm csavargattam. 
- Mit tennél velem, ha itt lennél? - kérdeztem elfojtott hangon, merevedésem kényeztetve. Párszor végighúztam rajta ujjaimat, aztán fejni kezdtem hosszomat. 
- Hmm... Végig nyalnám kemény, duzzadt farkad, bekapnám tövig, és szopnálak, addig, míg fehér nedved be nem töltené a számat, és a nevemet nem sikoltanád! - ahogy kimondta, rekedtes hangán, szinte éreztem puha, nedves ajkait, amint körülfogják a férfiasságomat. 
- H-Hazza! - nyögtem, erősen pumpálva magam. 
- Nyögjél nekem! Hallani akarom a csodás hangodat! - búgta. Erősebben mozgattam fel-le a kezem, egyre hangosabb nyögéseket hallatva.
- M-mit szeretnél? M-mondd ki, és megteszem! Bármit, amit csak kérsz! - ziháltam, válaszát várva.
- Állj négykézlábra, és tágítsd ki a lyukad, de úgy, hogy felém fordulj, mert látni akarom az arcod, miközben izgatod magad! - elmosolyodtam, majd megtettem, amire kért. A képernyőt bámultam, belefúrtam szemeibe enyémet, és bedugtam ujjamat a számba, amit szopni kezdtem. Nyitott szájjal nézte tettemet, miközben lehúzta magáról a bokszerét. Farka ágaskodva várta, hogy hozzányúljon. Annyira gyönyörű látvány volt, ahogy féloldalt feküdt, beharapott alsó ajkakkal, sóvárgó tekintettel figyelve a mozdulataimat.
- A számba akarlak venni, érezni akarom az ízedet! - nyöszörögtem, majd hátra nyúltam, és ánuszomat simogattam. Kicsit benyomtam, mire nyögve néztem Hazza szemeibe. Végig nyalta ajkát és erősen fejte magát. Bevezettem egyik ujjamat, amitől halk sóhaj tört fel belőlem. - Hazza - nyöszörögtem, hozzá csatlakoztatva másik ujjamat, majd a harmadikat is. 
- Ahh! Lou! - hörgött. - Gyerünk! Ülj rá a farkamra! - utasított mély hangon. Kihúztam ujjaimat, majd megfogtam a műpéniszt, amire ráhúztam az óvszert, és kentem rá egy kis síkosítót is. - Lovagold meg! - parancsolta. Feltérdeltem, magam alá helyeztem, egyik kezemmel fogva, míg lassan ráereszkedtem. - Igen! Tövig, ahogyan én csinálnám! - nyögte, én pedig ráültem, először csak a hegyét beengedve magamba. Fájdalmasan összeszorítottam szemeim, és ajkaim, miközben egyre lejjebb guggoltam, teljes egészében belém engedve a műpéniszt. Fújtatva vártam egy kicsit, majd lassan mozogni kezdtem. Nyögéseim fokozódtak, ahogyan a tempóm is. Szabad kezemmel hajamba túrtam, kicsit meghúzogatva tincseim, amire Hazza mély hörgést hallatott. Előre-hátra ringattam a csípőm, egyre jobban élvezve ezt az egészet. Körkörös mozdulatokkal ingereltem még tovább magam, amitől nyögéseim már sikolyokká váltak. Kinyitottam szemeim, homályos tekintettél néztem a képernyőre, amitől éreztem, hogy mindjárt elmegyek. Láttam arcát, mely a kéjtől eltorzult, ajkai elnyíltak, keze oly gyorsan mozgott duzzadt farkán, hogy féltem attól, hogy leszakítja. - Louis! - hörögte. Tovább mozogtam, rámarkolva férfiasságomra, amit ütemesen fejtem, mígnem éreztem, hogy megremeg kezemben. A gyönyör hulláma, mely tomboló hurrikánkánt söpört végig a testemen, másodperceken belül juttatott el a csúcsra, Hazza nevét sikoltva. Összeszedtem minden erőmet, ami most fogytán volt, és megszólaltam:
- Dugj keményen! - lihegtem, alig kapva levegőt. - Ahh, istenem! Gyerünk! Mindjárt! - izgattam Harryt, aki hátra vetett fejjel, mély hörgéssel élvezett el, beterítve kezét örömnedvével. Kihúztam magamból a műpéniszt, majd letöröltem fehér nedvemet hasamról. 
- Köszönöm, Kis tigris! Isteni volt! - mosolygott, egy csókot küldve a képernyőn keresztül. - Annyira dögös voltál! - kacsintott rám, mire elpirultam. 
- JOBBAK VAGYTOK A PORNÓ CSATORNÁNÁL! ÉLVEZTEM! KÖSZI, SRÁCOK! - kiáltotta Zayn, mire morogtam egyet, égő arccal. 
- Asszem megölöm, szóval ne lepődj meg, ha egyedül megyek haza! - nevetett fel. 
- Csak nyugodtan, de Niallal te közlöd! - vigyorogtam rá. Ezután még beszélgettünk jó két órát, aztán elköszöntünk egymástól
- Szeretlek! Szép álmokat, Lou! Holnap beszélünk!  - küldött egy puszit.
- Én is szeretlek! - nyomtam egy cuppanós puszit a képernyőre, ami egy perc múlva feketére színeződött. Lecsuktam a laptopom, majd eltakarítottam az ágyról az előbbi élvezetem jeleit, és lezuhanyoztam. Agyamban az járt, hogy vajon honnan van neki ez a játékszere, és mikor vette?! 

24 megjegyzés:

  1. Úristen Dreamy úristen! Amikor megláttam, hogy van rész egyből "ÚRISTEN HA ELKÉSEK SEM ÉRDEKEL, ÉN MOST OLVASNI FOGOK" szóval hát kimentem joghurtért..
    Nos talán ez már nem volt a heti jócselekedetem, majd' megfulladtam a nevetés és a pirulás közepette. Legközelebb ne engedj enni, ha ilyen remek részt írsz!
    Nos hadd mondjam, hogy nagyon örültem ennek a kis meglepinek, és gondolom, hogy mikor mások elolvassák ők is ugyanennyire fognak :3 Oh, tudod, nagyon sok ilyen meglepinek örülnénk ám, mint ez ;)
    Mindenesetre nagyon jó rész volt, csak gratulálni tudok hozzá!
    Puszi♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De cuki vagy, imádlak! Legközelebb az ilyen részek előtt kiírom, hogy ne egyetek és igyatok közben! :D Örülök, hogy ennyire bejött ez a rész :3 Ígérem lesz még meglepi! ;)
      Köszönöm szépen, puszillak <3

      Törlés
  2. Hopp egy dildo! XD
    XDDDDDDD
    Nagyon nagy volt xd

    VálaszTörlés
  3. :D Hát ebbe már belepirultam:D Mindig sikerül újat mutatnod, Lou pedig egyre nyitottabb és bátrabb:D Még a végén ő lesz aki a nadrágot hordja:P De én még mindig félek ettől a London dologtól:D Valamiért olyan rossz érzésem van attól, hogy távol vannak egymástól:D Örülnék sok ilyen meglepinek*_*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, örülök, hogy még meg tudlak lepni benneteket, igyekszem is újítani :) Ki tudja? Lehet, hogy így lesz, de ezt még én sem tudom, majd ahogy a történet hozza. Ki fog derülni, hogy mi lesz, hamarosan :D
      Lesz még meglepi, ígérem ;)

      Törlés
  4. elkezdtem olvasni, de az infó óra nem hiszem, hogy a legjobb hely erre, mikor a tanár mögöttem ül. de amennyit elolvastam, az nagyon tetszik, szóval hát ja. csak így tovább:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. XD nem éppen a legjobb hely az ilyen részek olvasásához :DD Köszönöm szépen, aranyos vagy :3

      Törlés
  5. Jó Isten... Èrzem hogy megy fel a lázam annyira pirulok.. Nagyon örültem a meglepinek:33 ügyes vagy.. Nagy képzelő erővel <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy ennyire tetszett, meg annak is, hogy belepirultál :3 Köszönöm szépen <3

      Törlés
  6. De jooooo ezzel feldobtad a napom a mai eleg szar volt szoval kosziiiii nagyon jo lett nagyon jol irsz nagyon varom a koviiiiiiiiit :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy ezzel a résszel feldobtam a napod, remélem már minden rendben van :) Köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy :3

      Törlés
  7. Most találtam meg az új részt *-*
    Nem számítottam rá... Nagyon jóra sikeredett mint mindig. Amikor elővette a "játékszert" nagyot nevettem :)
    Imádom a sztoriaidat!
    Xoxo:~DD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszett! :3 Igen, a játékszer... :P
      Puszi

      Törlés
  8. EZ...EZ KURVA JÓ VOLT. KÖSZÖNÖM SZÉPEN HOGY HOZTÁL ILYEN RÉSZT,.. de vidd haza Hazzát kééérlek.!! :D nem kell műpénisz Louu nak :D kééérlek. meddig lesznek még távol.? csak annyit árulj el. könyörgöm.. Imádtam és téged is Imádlak. <3 :) Puszi. Larry xoxo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon aranyos vagy, imádlak! :3 Ígérem hamarosan otthon lesz, csak egy kicsit kell még várni. Köszönöm szépen, puszii :)

      Törlés
  9. Na ez is újdonság... De nagyon jó lett! Több ilyen meglepit kéne beiktatnod!
    Kíra

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tudok újat mutatni :D Lesz még meglepi, ígérem;)

      Törlés
  10. Mikor hazajössz egy végigbőgött nap után és látod, hogy van új rész. Ahh, dreamy imádlak! :') Elég pirulós részre sikerült egyébként. :D jaah és tényleg lehetne gyakrabban ilyen meglepi. :Ddd bár jó munkához idő kell. Mondjuk szerintem te 10 perc alatt is jobbat írnál sok embernél. :D imádlaaak. :D
    xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem minden rendben van, örülök azért, hogy tudtam segíteni a rossz napodon :3 Igyekeztem pirulósra csinálni, és sikerült, amint olvasom :D Lesz még ilyen meglepi, ígérem ;) Köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy, itt olvadozok :3

      Törlés
  11. uuuuuuu imâdtam , imâdlak egyszerűen nem tudom szavakba önteni!?! :)
    Zayn :D imàdom őket!!!! ❤❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is imádlak :3 Nekem ez is sokat jelent, köszönöm :)

      Törlés
  12. Aztaaaaaa hát meghaltaaam. Nagyyyyyon tetszett tényleg olyan fantasztikusan írsz és ez a rész háttt jujj

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy, örülök, hogy tetszett a rész :3

      Törlés