2014. december 7., vasárnap

113.rész


Halihóóó! 
Újabb meglepiii! :D

Üdvözlöm az új olvasókat, örülök, hogy rám találtatok, vagyis a blogomra, és köszönöm, hogy fel is iratkoztatok. :3 Köszönöm a kedves szavakat, és a biztatást, amire most nagy szükségem van, ugyanis nehezen megy az írás... Sajnálom, de próbálok túl jutni rajta, nézzétek el nekem, ha nem olyanok a részek, mint eddig... :/ 
A részről annyit, hogy végre kiderül mi is történt Shannel. Kíváncsi vagyok a véleményetekre! :) A vége pedig... Szemét vagyok, tudom :D
Jó olvasást kívánok, és remélem örültök, az újabb meglepinek! ;) További szép napot! :)
<3

Dreamy Girl




Louis


Másnap korán keltem, letussoltam és épp a tükör előtt álltam, a fogamat mosva, mikor megcsörrent a mobilom. Kiköptem a felesleges fogkrémet a számból, és vigyorogva, boldogan szóltam bele a készülékbe:
- Szia, Hazza! 
- Hello, Édes! Remélem nem ébresztettelek fel? - kérdezte lágy hangon. 
- Nem, már egy órája fent vagyok. Hogyhogy ilyen korán? - tettem le a fogkefém, majd leültem a kád szélére.
- Csak meg akartam kérdezni, hogy mit művelt tegnap a Szöszi Zaynnel? - először nem értettem mire akar kilyukadni, de aztán leesett. 
- Miért? Mondott valamit? - kíváncsiskodtam, és izgatottan vártam a válaszát. 
- Teljesen kiakadt. Mikor megkérdeztem mi a baj, csak annyit mondott, hogy ismét összevesztek Niallal. Mi a fene volt már megint? Azóta se lehet hozzászólni... - felkuncogtam, ahogy elém képzeltem a fekete pukkadozó fejét. 
- Tudod, megbeszéltük, hogy féltékennyé teszi, tegnap beszéltek, és azt mondta neki, hogy megismerkedett valakivel, Zayn pedig kiakadt és bontotta a vonalat. - magyaráztam.
- Akkor sikerült! Gratulálok! Innen már nincs messze, hogy bevallja magának, hogy szereti Niallt, de ha kell én is rásegítek. 
- Imádlak, jól jönne a segítséged, mert szörnyű nézni, ahogy szenved... Próbálja eltitkolni, de nem tudja, látszik rajta, hogy nagyon kivan Zayn miatt... - mondtam szomorkásan, beletúrva vizes hajamba. - De most nem érek rá beszélni, sietnem kell, mert Niall mindjárt elmegy, és el akarom újságolni neki a fejleményeket, meg még hajat kell szárítanom, aztán felöltözni, meg... - hadartam, mire közbeszólt.
- Meztelen vagy? - kérdezte, én pedig felnevettem. Szerintem csak annyi maradt meg az agyában az előzőkből, hogy fel kell öltöznöm, amiből arra következtetett, hogy nincs rajtam semmi.
- Hazza, nem lehet! Tegnap este nem volt elég? - kérdeztem huncutul, beharapott alsó ajkakkal. 
- Ah, Louis! Érezni akarlak, nem csak a képernyőn keresztül látni... Megőrülök! - hangja fájdalmasan csengett.
- Tudom, én is így vagyok, de ki kell bírnunk, meg tudjuk csinálni! - biztattam, bár nem hiszem, hogy sokat értem el vele. - Mennem kell! Este skype? - kérdeztem vigyorogva. 
- Alig várom! - mondta mély hangon, amitől menten bizseregni kezdett az alhasam. Muszáj letennem, mert aztán nem bírunk leállni.
- Szeretlek! Szép napot! - köszöntem el, mire ő is, aztán letettük. Befejeztem a fogmosást, felhúztam egy bokszert, majd lementem Niallhoz, és közöltem vele, hogy Zayn még mindig ideges, ami Harry szerint jót jelent. Boldogan indult el a munkahelyre, amitől én is jobban éreztem magam. Gyorsan felkaptam egy pulcsit, egy fekete szűk nadrággal, aminek a zsebébe belecsúsztattam a telefonom, pénztárcám, és a bejárati ajtóhoz sietve, felkaptam a kocsi kulcsot is. Bezártam az ajtót, miután kiléptem. Kint elég hűvös volt már, hiszen a decemberi hónapba léptünk. Imádom a telet, egy forró csokival a kanapén, Hazzával összebújva... Fájdalmasan felsóhajtottam az álomképre, miközben beültem a kocsiba. Beleszippantottam a levegőbe, ami Harry illatú volt. Szívem megnyugodva vert tovább, ahogy az ismerős, nyugtató illat beszivárgott az orromba. Beindítottam a motort, és elindultam, egyenesen a kávézó felé. Reméltem, hogy Shane már bent van, és végre megtudhatom, hogy mi volt ez az egész eltűnős dolog. Leparkoltam a kávézóval szembeni parkolóba, bezártam az autót, majd átsétáltam az úttest túloldalára. Belestem az üvegablakon, de nem láttam semmi mozgást, ezért megragadtam a kilincset, amit hiába nyomtam le, nem nyílt ki. Akkor még nincs itt, vagy bezárt. - gondoltam magamban. Kinyitottam a kulcsommal, és ahogy beléptem, szörnyű bűz csapta meg az orrom. 
- Jézusom, mi a fene ez?! - tettem az orrom elé a kezem, és úgy éreztem mindjárt elhányom magam. Valamit nyitva hagyhatott Shane, talán a hűtőt, biztos annak van ilyen orrfacsaró szaga. Beljebb lépdeltem, küszködve a hányingeremmel. - Shane? Itt vagy? - kérdeztem. - Shane? - nem kaptam választ ezért körülnéztem, és mikor a pult mögé léptem, a vér is megfagyott az ereimben a látottaktól. Szám elé kaptam a kezem. - Úristen! - megfagyva álltam, ott, a földön fekvő, alvadt vérben úszott testet nézve. - Te jó ég! Nem, ez... - remegtem egész testemben, majd mikor végre sikerült megmozdulnom, odarohantam és leguggoltam a mozdulatlan test mellé. - Shane! - rángattam meg az élettelen, merev testét. - Nem, Shane, ne csináld ezt velem! Kérlek, kelj fel! - rázogattam, mintha nem tudnám, hogy halott, mintha lenne egy cseppnyi esélyem arra, hogy talán életben van. A könnyeim patakokban kezdtek folyni, ahogy hideg kezét megfogtam, és megsimogattam. - Nem! - borultam rá mellkasára. - Kérlek! Istenem, Shane! - remegő kezekkel kaptam elő a telefonom és tárcsáztam a mentőket, akik pillanatokon belül kiértek. Az egyik asztalnál ültem, és csak néztem ki a fejemből. Nemsokára a rendőrök is megérkeztek, és elkezdték vizsgálni a helyszínt. Véres, remegő kezeimet nézte, amitől könnyeim ismét megáradtak. 
- Elnézést - néztem fel a hang irányába. Egy rendőr állt velem szemben. - Ön az aki rátalált a holttestre? - kérdezte, mire csak bólintottam. Feltett még pár kérdést, de az igazat megvallva azt sem tudtam mit mondok, csak dadogtam összevissza. Megköszönte, hogy válaszoltam, majd részvétet nyilvánított és ott hagyott. Az agyam még mindig nem tudta feldolgozni a látottakat. Az egyik mentős kikísért a mentőautóba, ahol leültetett a hátsó részbe, egy pokrócot terítve rám. Megkérdezte, hogy vagyok, én pedig csak néztem magam elé. 
- Louis?! Istenem! Louis? - hallottam meg egy ismerős hangot nem messze tőlem. - Mi történt? A barátom! Jól van? - kerestem a szőke fejet, amit hamarosan meg is találtam. Próbált bejutni a kávézóba, de nem engedték. - Engedjen már be! A barátom bent van! - hadakozott az egyik rendőrrel. 
- Niall! - szóltam erőtlenül. Felém kapta tekintetét, majd sietve indult meg felém. 
- Istenem, Louis! - ölelt szorosan magához. - Mi történt? Jól vagy? Nem esett bajod? - záporozott a kérdéseivel. Kezei közé fogta arcomat és aggódva fürkészett. Ismét sírni kezdtem. 
- É..Én... jól... v-vagyok... - szipogtam. - S-Shane... M-meg...halt... - alig bírtam kinyögni. Niall magához ölelt, jó szorosan, hátam simogatva.
- Elnézést! - szólt egy férfihang, mire Niall elengedett. Egy rendőr állt előttünk, kezében egy papírral és egy tollal. - Maga talál rá a holttestre? - bólintottam. - Be kellene jönni az rendőségre, hogy válaszoljon néhány kérdésre! - mondta, én pedig csak ültem ott. Miért nem tudnak békén hagyni? 
- Nem látja, hogy sokkos állapotban van?! - rivallt rá barátom. - Muszáj most? Hagyják már békén!! - köpte idegesen a szavakat. Felálltam, ahogy megláttam a hordágyat, amin egy fekete zsákban hozták ki Shanet. Odafutottam.
- Shane!! - ordítottam a hordágyat markolva. - Nem! Nem vihetik el! Nem halt meg! - őrjöngtem. - Hagyják békén!! - kiabáltam a mentősökre, akik úgy néztek rám, mint egy bolondra.
- Louis! - karolt át egy kar, elhúzva Shantől. - Nyugodj meg! 
- Nem halhatott meg! - figyeltem, ahogy begurítják a mentő autóba, majd elhajtanak vele. - Neeem... - roppantam össze végleg, és ha Niall nem tart, térdre rogytam volna. Megfordított, és szorosan ölelt magához. - Miért?...
- Sss... Nem lesz semmi baj, itt vagyok! - cirógatta hátam. - Tudom, hogy ez most nehéz, de muszáj bemennünk a rendőrségre... - eltolt magától, majd szemeimbe nézett. - Feltesznek még pár kérdést, aztán hazamegyünk, oké? - kérdezte, mire csak bólintottam. Mikor már az autóban ültünk, kifelé néztem az ablakon, figyelve az elsuhanó épületeket. Fel akartam ébredni, azt akartam, hogy mindez csak egy álom legyen, de sajnos rá kellett jönnöm, hogy ez a valóság. 
A rendőrség épületébe belépve bevezettek egy helységbe, aminek a közepén egy asztal állt, két székkel az oldalán. 
- Foglaljon helyet - mutatott az egyik székre a férfi. Leültem, ő pedig velem szemben foglalt helyet. Bemutatkozott, amiből egy szó sem jutott el a tudatomig. Feltett pár személyes kérdést, majd Shanről kezdett kérdezgetni. Mindent meg akart tudni, onnantól kezdve, hogy megismerkedtünk. Amit csak tudtam elmondtam neki. - Voltak haragosai az áldozatnak? - kérdezte. 
- Nem tudok róla, rendes srác... volt... - csuklott el a hangom. - Nem ismertem a baráti körét, a családját, csak őt. Nem tudok konkrét dolgot mondani... Rendes srác, jó szívű volt, ezért is nem értem, hogy ki volt képes arra, hogy ezt tegye vele - mondtam könnyekkel küszködve. - Nem tudok senkiről...
- Rendben, köszönök mindent! - állt fel, mire én is. A kezét nyújtotta, amit elfogadtam. - Elmehet, de maradjon a városban, hogy ha bármi fejlemény van az üggyel kapcsolatban, akkor értesíteni tudjuk önt! - bólintottam, majd kikísért az ajtóhoz, amit kinyitott nekem.
- Viszlát! - köszöntem el, mikor kiléptem a folyosóra, ahol Niall aggódva nézett rám.  Megöleltem, majd hazamentünk, útközben pedig mindent elmondtam neki. Lerogytam a kanapéra és csak néztem magam elé. Folyton Shane vérben fagyott teste jelent meg előttem. Gondolataim zavarosak voltak, nem értettem semmit. Ki képes erre? És miért tette? Mit árthatott neki Shane? Miért pont ő?
- Nem akarsz inkább felmenni a szobába? Pihenni egy kicsit? - kérdezte a Szöszi, mire bólintottam. - Csinálok egy levest, jó?
- Mindegy... - feküdtem le az ágyra, miközben Niall kiment. Gondolataimba temetkeztem, az agyam kattogott, nem tudott nyugodni. Még mindig remegtem, a könnyeim csak folytak, ahogy magam előtt láttam a fehér, élettelen arcát.
- Meg is hoztam! - lépett be barátom, majd lerakta az éjjeli szekrényre a gőzölgő levest. 
- Nem birok enni... 
- Tudom, hogy nem bírsz, de nem is reggeliztél, valami kell, hogy legyen a gyomrodban. Csak egy keveset. - ült le az ágy szélére, közvetlen mellém. - Hoztam egy kis nyugtatót is.
- Nem kell! - szóltam erélyesen, nem akartam, hogy ismét gyógyszerezzenek. - Jól vagyok... 
- Louis! 
- Hagyj magamra, Niall! Kérlek! - könyörögtem, mire felállt az ágyról.
- Rendben, de ha van valami szólj! Harry is hamarosan itt lesz! - ment ki, én pedig kicsit megnyugodtam a hallottaktól. Nagy szükségem van most rá, nem mintha eddig nem, de ezt nélküle nem tudnám végig csinálni, nem lenne erőm hozzá. Magamba roskadva ültem továbbra is az ágyon. 
- Louis! - hallottam meg Hazza kétségbeesett hangját. Felfelé rohant a lépcsőn, majd zihált, riadt arccal lépett be a szobába, és egyenesen az ágyhoz sietett, szorosan magához ölelve. Könnyeim azonnal folyni kezdtek, ahogy nyakába fúrtam arcomat, és erősen markoltam felsőjét.
- H-Hazza... - szipogtam, minél szorosabban húzva magamhoz. 
- Istenem, Louis! - simogatta hátam. - Sajnálom... Annyira sajnálom, hogy nem voltam itt veled, siettem, ahogy csak tudtam! - suttogta fülemben, majd belecsókolt nyakamba.
- S-Shane... - dadogtam, eláztatva felsőjét könnyeimmel. - Miért? - kérdeztem. Tudni akartam a választ, hogy miért történt mindez. 
- Sajnálom, hogy így kellett látnod őt! - húzódott el, majd zöld, homályos szemeivel enyéimbe nézett. Letörölte ujjaival könnyeim, és egy lágy puszit hintett ajkaimra. - Itt vagyok veled, minden rendben lesz - nyugtatgatott, majd ölébe húzott, én pedig mellkasába bújtam. - Minden rendben lesz... - suttogta remegő hangon. - Szeretlek! - puszilt fejem búbjára, lágyan ringatva. Lehunytam szemeim, és nyugtató szuszogását hallgattam. - Pihenned kellene... 
- Nem.. nem akarok - tiltakoztam. Visszafektetett az  ágyra, és egy csókot nyomott a homlokomra. 
- Mindjárt jövök! - ment ki, és egy pár perc múlva vissza is jött. - Ezt vedd be, ettől jót fogsz aludni! - ült le az ágy szélére, mire felültem, hogy be tudjam venni a tablettát, egy pohár vízzel, amit Hazza hozott nekem. Visszafeküdtem, ő pedig fejem simogatta. Nyugodtan csuktam le szemhéjaimat, tudva, hogy itt van velem, és vigyáz rám. Puszit hintett arcomra, majd eltűntek érintései, mire kinyitottam szemeimet. Épp behajtotta az ajtót, mikor megszólalt egy ismerős hang:
- Hogy van? - kérdezte, Zayn.
- Teljesen kivan, adtam neki egy altatót - csuklott el a hangja, Hazzának. - Baszki Zayn, elcsesztem! - szólalt meg remegő hangon.
- Mit? Miről beszélsz? - értetlenkedett a fekete. Éreztem, ahogy a gyógyszer kezd hatni, de még összeszedtem minden erőmet, mert tudni akartam miről van szó. 
- Ott jártam Shanenél... - levegőt is alig mertem venni a hallottaktól. A legrosszabbtól féltem... - Én... Basszus, börtönbe fogok kerülni! - idegeskedett, én pedig újra sírni kezdtem. Nem, ez nem lehet, Harry nem tehette, ő nem tenne ilyet. Biztos nem erről van szó, nem lehet...
- Ugye nem? - kérdezte Zayn, de nem jött válasz. 
- Ne itt beszéljük meg! - ez volt az utolsó mondat, amit hallottam, mert az álom erősebb volt nálam, hiába próbáltam küzdeni ellene, magával ragadott. 


40 megjegyzés:

  1. TE SZENTSÉGES ÚRISTEN. JÉÉÉÉZUSOM. Mikor Hazz azt mondta "Szeretlek" Már tudtam, hogy valami ezzel kapcsolatban lesz! Te szent éééég!
    Istenem Dreamy én nem bírom ki, minél hamarabb hozz még egy részt! Úristen, úristen tudni akarok mindent!
    Szent ég most izgulok ;_; Haz nem tehette!
    Mindenesetre puszillak és hozd a következő részt MINÉL HAMARABB. ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos erre még várni kell, de ki fog derülni, ígérem :) Imádom, mikor így izgulnak az olvasóim az új réz miatt, ez olyan jó érzés :3
      Puszi, imádlak :)

      Törlés
  2. Drága Dreamy Girl!

    Tudom, nem nagyon szoktam kommentelni, amit nagyon sajnálok, de úgy éreztem, hogy most van időm és tudok is pár ép kéz-láb mondatott összerakni. :) Csak, hogy tud, attól még, hogy nem írok minden részt legalább 5-ször elolvasok. :D De ígérem változtatni fogok a szokásaimon. :)
    A rész pedig...Tyűha! Itt abba hagyni? Annyira sajnáltam Louis-t. Szegényem, remélem jobban lesz és feltudja dolgozi ezt az egészet. És Harry...ő ölte meg? Te jó ég, még a gondolat is kiráz attól, hogy kiderül, hogy ő tette és Louis magára marad. :( Nagyon félek, kérlek mondd, hogy nem ő volt. :( Ezek mellett imádom Ziall-t. :D Össze jöhetnének már. Remélem most már Zaynie is bevallja magának, hogy nagyon is szerelmes Niall-be. :) Siess a következő résszel! :DD Már nagyon-nagyon várom. :)


    Chixi :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Semmi baj, örülök, hogy most írtál, aranyos vagy :3 Köszönöm szépen :3 Sajnos erre a kérdésere nem adhatok választ, ki fog derülni minden, csak arra még egy kicsit várni kell... Igen, Zayn felnyithatná már a szemét, reméljük a legjobbakat :)
      puszii

      Törlés
  3. ÉN MONDTAM,!ÉN MONDTAM ÉS BÁR NE LETT VOLNA IGAZAN!!! :"( Sajnálom, ki vagyok akadva. Mkért? Harry nem kerülhet börtönbe? Mi lesz így Louval? Kérlek ne veszekedjenek :((

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. *igazam, miért
      Bocsi de még írni se tudok..😨

      Törlés
    2. Ezekre a kérdésekre hamarosan megkapod a válaszokat, ígérem minden ki fog derülni :) Reméljük, hogy nem lesz igazad ;)

      Törlés
  4. Úristen! Hazza? Ezt nem tehette meg! Remélem csak beképzelte ezt az utólsó mondatot Lou!
    Xoxo:~DD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos nem képzelte be... Ez igaz volt... :/ De minden ki fog derülni, hamarosan :)
      Puszi

      Törlés
  5. Ne! Ne! Neeeeeeeeee! :'( Ugye nem? Jézusoom. Hazza, mit tettél?! :( Ugye nem? Nem a legértelmesebb komment, de ez...ez nem lehet. Hamar hozd a következőt, mert lekaszabollak.
    jahj:(
    xx, Lara

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. sajnos nem tudtam hamarabb hozni... :/ Minden ki fog derülni, az is, hogy vajon Harry ölte-e meg vagy sem, ígérem, csak kell még egy kicsit várni rá :)

      Törlés
  6. Niall nevét egy helyen Naill-nek írtad

    VálaszTörlés
  7. Basszus, Dreamy, ne csináld ezt velünk!! :o Nem küldheted Harryt börtönbe! Shane! :o Idő kell míg ezt feldolgozom... o.o Ez nagyon brutális lett... Várom a következőt, mihamarabb hozd! :*
    ~Szilvi :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Még nem küldtem oda :D Még semmit sem tudunk, csak hogy talán ő volt, de ki tudja?!

      Törlés
  8. Éppen a barátnőimmel chateltem, mikor megláttam az új részt... Szerintem most kicsit hülyének néznek a reakcióm miatt...
    De miért? Már gondoltam rá, hogy tett valamit, amikor mondták, hogy Shane eltűnt... De reméltem hogy nem.. És most mégis... Ne csináld ezt velünk basszus! Hazza nem kerülhet börtönbe!
    Kíra

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D megnéztem volna a barátnőd arcát :)
      Sajnálom... Reménykedjünk, hogy nem Harry volt... de ez ki fog derülni, hamarosan :)

      Törlés
  9. Ó te jó ég!!!
    Mikor megláttam, hogy új rész van, gyorsan belebújtam a mobilomba és olvastam és egyre inkább kikészültem idegileg, mert sejtettem, hogy ez lesz:'(
    Párom ült a gépnél épp játszott én meg itt ugráltam fölötte, hogy kommentelnem kell, kommentelnem kell!:D
    Mindig lenyűgözöl, ahogy csavarod a történetet....még ha a szívem szakad is meg...:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :( nem akarom, hogy szomorúak legyetek, de kell ez is...
      Szegény, de ez nagyon aranyos :3 Azért ne mindig küld el őt a géptől :)
      Köszönöm, igyekszem izgalmassá tenni, és örülök, hogy sikerül :)

      Törlés
  10. Úristen...... :O már akkor tudtam hogy ez lesz mikor Louis felkeltem és Harryt a fürdőben találta véres kezekkel de reméltem csupán verekedtek és megsérült de nem hogy ő tette de mikor nem jelentkezett Shane már féltem olvasni nehogy ez legyen :(
    Mi fog itt történni ha Louis felébred :( ..
    Jaj istenem annyira kiváncsi vagyok mi lesz még itt :( biztos nagyon kiakad majd Harryre meg remélem a zsarok nem kapjak el
    És persze Zayn és Niall kapcsolata aminek végre rendeződni kell :( lássa be Zayn hogy szereti
    Jaj itt még olyan bonyodalmak lesznek :O
    Viszont !:
    A rész az most is ( mint mindig ) fantasztikus a történet izgalmas sose egyhangú, lapos és mindig mondom magamnak ennél jobban nem lehet irniés ttessék mindig felülmúlod magad még akkor is ha mar nincs hova ;)
    Most egész héten az új részt fogom várni :D siess vele kérlek :( tudom neked is sok dolgod van de itt abbahagyni nem bírjuk majd sokaig.
    U.I. : Utólag is Boldog Mikulást!
    Pusziii <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Huh, sok minden lesz itt még :D És minden ki fog derülni, csak lassan :) Reméljük, hogy Zayn bevallja magának, mert már én is fejbe vágnám néha :D
      Köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy :3 Igyekszem izgalmassá tenni, ás örülök, hogy sikerül is :3 Elolvadtam szavaidtól :)
      Puszi, és köszönöm :)

      Törlés
  11. ezt nem hiszem el.! ezt nem tehetett meg velem. se Louval.. tönkre fog menni. :'( miiiéért.? Harry te bal fasz. idióta.. miééééért. xd ne csináld ezt. utállak. <3 nagyon nagyon jó lett .. alig vártam a kövi részt.!!! :D ez mi.??? nem tehetett ezt velük.!! most akkor le fogják csukni.? :'( MIÉÉÉRT.??? Lou szakítani fog vele ha megtudja h Hazza volt.!! istenem mik lesznek még itt. :( siess a kövivel .Puszi. Larry xoxo :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnálom... :/ Köszönöm szépen, imádlak :3 Ígérem minden ki fog derülni az üggyel kapcsolatban, csak még kell várni egy kicsit :) Nem mondhatok semmit...
      Sok minden lesz itt még, ennyit elárulok :)
      Puszi :3

      Törlés
  12. Ez a tortener olyan,mint egy habos babos cukormazas suti, amit ha valaki megesz, utana ki is hany. Marmint ezt most nem bantaskent mondom xd csaka hogy.... Olyan boldog meg jo minden, erre shane meghal. Es igy ulok es nezek hogy most ez mi ez nem tortenhet meg ez igy nem.jo ez nem.lehet EZ MI. Aztan rajovok hogy de lehet, mert hst ez van DE URISTEN. Jo ez most igy nagyon betett estere. De azert jo volt, meg tetszett, meg minden, csak na... Es mar megint fuggoveg. A fuggovegek tesznek fuggove. Hm. Na jolvan megyek aludni xd csak.igy tovabb <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Van benne minden :D Boldogság, szomorúság, durvaság, nem vagyok oda kimondottan a habos-babos történetekért, de nem lehet mindvégig komor történetet írni... :) És mi lesz itt még... :D Köszönöm szépen, azért örülök, hogy tetszett :)
      Szeretem a függővégeket.. sajnálom...

      Törlés
  13. Juuuuj de nagyon jo lett siess kovivel nagyooooon :D :D

    VálaszTörlés
  14. Óóóó...wow....óóóóóóóóóóóó....wow

    Na most kiverted a biztit....

    annyira, de annyira jó ez a rész, hogy csak ámuldozom. Fáj a szívem Shane-ért, de valahogy ez is tökéletesen illik az egész történetbe, és fantasztikusan eltaláltad, mikor kell ilyen izgalmakat belevinned a sztoriba.

    ÉS HAZAJÖTTEK A FIÚK!!!

    Ajajajjjj..... Zayn,. please!!! Legyél nagyon cuki Niallel....és ne legyél már a szokásos genyó!

    Harry nem tenne ilyet, SOHA!!! Ott volt, gyanúba keveredik, ez tuti,,, de nem ő ölte meg. Nem lehet. NEM.LEHET.

    Imádtam, és azt is, hogy mostanában ilyen meglepetéseket kapunk..... előkarácsony????

    Hozzá tudnék szokni!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D

      Őszintén, ezt a részt én is szeretem, jól ment az írása, jobban, mint bármelyik eddigi résznek :) Nekem is, mert nem így terveztem, de ez így tökéletes, a történet mindig változik, hiába tervezem meg előre... :)
      Igen, itthon vannak :D
      Jó lenne már, ha felvilágosodna Zayn, erre várunk mindannyian, néha én is fejbe vágnám, de nem bírok vele ;)
      Biztos nem tenne ilyen?! :D Én nem tudom mi lesz... na jó tudom :D
      Tudom, hogy imádnád, én is szívesen hoznék hamarabb, de nem tudok :)

      Törlés
  15. Dreamy Girl te egy remek író vagy csak így tovább!!
    Ez egy hihetetlenül jó rész! Kérlek hamar folytasd!!! :)
    Harry: TE ÚRISTEN, EZT HOGY... nem hiszem hogy Harry ilyet tenne, bármennyire is utálja. Remélem nem akarod börtön be küldeni...
    Ziall: Ez olyan fantasztikus, sok ilyen részt szeretnék és hogy összejöjjenek végre.
    Liam: szegényt sajnálom, hogy egyedül van
    Te nem írsz olyan kis szösszeneteket, karácsony alkalmából?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oh, köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy, most elolvadtam :3
      Nem mondhatok semmit, ki fog derülni, ígérem :)
      Nem könnyű Zaynnel, de próbálom megpuhítani, hogy végre észhez térjen, csak hát na... :D
      Én is sajnálom, de reméljük ő is megtalálja a boldogságot :3
      Írok egyet a karácsonyi blogba, amit a kövi részben belinkeltem :)

      Törlés
  16. Dreamyyyy,úr.isten. Most nem jutok szóhoz:P Istenem szegény Shane,és a végén szegény Lou:"((((( Nem is tudom elképzelni, mi lesz vele onnantól, hogy fölébred. De mikor Hazz megjelent, már akkor kezdett derengeni,hogy ő találkozott ugye utoljára Shane-nel so... Amúgy nagyon jó lett, már most kiugrok a bőrömből,hogy tudjam, mi fog történni.:P Ügyes vagy, csak így tovább.
    Puszi: Judit.xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnálom én is őket... :/ Nem így terveztem, de a történet folyton változik... és ennek most Shane itta meg a levét... :( Köszönöm szépen, aranyos vagy, örülök, hogy tetszett! :)
      puszii

      Törlés
  17. Szia! Nem reg talaltam ra a blogodra! Valami eszmeletlen!!*-* Annyira jol irsz! Minden reggel csak azert keltem fel a megszokottnal korabban, hogy eltudjak olvasni par reszt!:D Csak igy tovabb! Nagyon ugyi vagy! Ohh es siess kerlek a kovetkezo resszel mert megorulooook*---*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy egy új olvasót köszönthetek, és remélem nem fogok csalódást okozni a többi résszel sem :3 Köszönöm szépen, de cuki vagy :3

      Törlés
  18. Aztaaa hogy sejtettem! De neeem,Hazza nem lehetett! Szerintem Lucas volt,így akarja szétszedni a gerlepárt... Ajánlom,hogy ne történjen meg!!
    Amúgy a rész nagyon jó lett,várom a kövit,ide is,és a One-Shot-ba is!
    Ui: 1,Bocsi,hogy nem írtam,de elolvastam! Elvoltam,és vagyok is havazva! :/
    2,Tusom,már szinte zaklatás,de van egy új Larry-s blogunk,ha gondolod nézz be!
    This is serious!?: http://thisisserious-larrystylinson.blogspot.hu/
    Puszi: CoolGirls

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem mondhatok semmit.. :) Köszönöm, hogy írtál,aranyos vagy :3 Semmi baj, örülök, hogy most írtál :)
      Amint lesz időm benézek :)
      puszi

      Törlés
  19. My Name is Manue Oliveira brazil, és nagyon hálás vagyok, és hálás azért, amit Dr ugono tett nekem és a családomnak. Voltam birtoklás HIV / AIDS jó három évig nem megoldás, a betegségek szinte vette az életem, és mert én nem tudott dolgozni, és én is veszít sok pénzt a gyógyszert, de az egyik hű nap, amikor mentem az online találkoztam sok a tanúvallomások erről a nagy ember ezért úgy döntöttem, hogy kipróbálom, és Istennek legyen a dicsőség, hogy ő tette. meggyógyított engem a betegségek és olyan boldog vagyok, és annyira tetszett, hogy írjak neki ma. ha szüksége van a segítségére a te is akarsz gyógyulni ahogy én is az enyém, csak e-mailt dr.ugonospelltemple@gmail.com és kap a healing.he lehet gyógyítani minden típusú os sicknes, mint Epilesy, cukorbetegség, rák, Ashman, segítsen a nők teherbe, hogy az ex vissza etc

    VálaszTörlés