2016. február 5., péntek

143.rész


Hellooo everybody! 

Meghoztam a kövi részt, amit remélem élvezni fogtok! :p
Köszönöm a sok kommentet, a szép szavakat, és mindent! Nagyon boldoggá tettetek vele! Mivel befejeztem a másik blogomban lévő történetet, így talán több időm lesz most erre, és nagyon remélem, hogy hamarabb tudom hozni majd a részeket! (bár nem akarok ígérgetni, mert sosem úgy történnek a dolgok, ahogy én szeretném...)
Most ennyit szerettem volna, nem is húzom tovább, jó olvasást! ;) <3

Puszi

Dreamy Girl 



Louis 

Kanapéba nyomódott arccal, pucsítva, fájó farokkal vártam, hogy Harry végre csináljon velem valamit, de mind hiába. Azóta, mióta lehúzta rólam a tangát, meg sem moccant. Nem ért hozzám, de még csak meg sem szólalt, ami kezdett kicsit aggasztani. Megpróbáltam hátralesni a lábaim között, ami hátrabilincselt kézzel nem volt valami könnyű, és nem is láttam valami sokat, csak Harry izmos lábait, és az ágaskodó farkát, amire a nyálam is kicsordult.
- Hazza?! - sóhajtottam, még mindig hátra nézve. - Érints meg! Kérlek! Nagyon fáj! - szűköltem szinte sírva a vágytól, amitől lüktetett a farkam, és feszültek a golyóim. Megőrjít! Mióta megláttam a rendőr szerkóban az eszemet vesztettem. Annyira izgató volt a fekete egyenruhában, a kalapról, meg a bilincsről nem is beszélve. Már a látványra el tudtam volna menni, és ahogy beszélt velem, meg amit a gumibottal művel... Végem volt... Amint rágondoltam megugrott a farkam, és sóvárogva nyögtem fel. A vágy teljesen eluralkodott rajtam, semmi mást nem akartam csak, hogy végre bennem legyen, és keményen dugjon. Nem akartam, hogy finomkodjon, most nem. Vad, kemény szexre vágytam. Megremegtem a hirtelen jött érintésétől. Meleg kezei átkaroltak a csípőmnél, lágyan cirógatva alhasamat úgy, hogy még véletlenül se érjenek hozzá a fájdalmasan pulzáló férfiasságomhoz. Emlékeztem arra, hogy azt mondta, hogy ki akar élvezni, de ennyire? Ez már kegyetlenül fájt. 
- Akarlak! Most! - nyögtem a kanapéba, mire mozgolódni kezdett. Hosszú ujjai a férfiasságom köré fonódtak, amit egy egyenletes tempóban verni kezdett. Megkönnyebbülten nyögtem fel, és szinte sírni tudtam volna a boldogságtól, hogy végre hozzámért. Fel-le mozgatta hatalmas kezét, először lassan, aztán egyre gyorsabban. Lehunyt szemekkel, nyögve élveztem puha, mégis kemény tenyerének izgatását, amit kis idő után a nyelve váltott fel. Hangosan felsikoltottam, mikor végignyalt a hosszomon, aztán pedig a makkommal játszadozott. Duzzad, nedves ajkai közé vette a farkamat, amitől egész testemben megremegtem. Kezeim ökölbe szorultak, ahogy erősen megszívta, majd ismét nyelvével járta körbe. Minden erőmet összeszedve néztem hátra. Harry a két lábam között feküdt a hátán, pont a férfiasságom alatt, amit nyelve hegyével érintett. Felnyögtem, és szivárogni kezdett az előnedvem, amit finoman ízlelgetve, hümmögve nyalogatott. Mikor végzett, újra ajkai közé vett, és olyan erősen megszívott, hogy behorpadt az arca. Ezt még párszor megismételte, én pedig a mennyekben éreztem magamat. Lassan szopni kezdett, és közben a kezével a férfiasságom tövét markolta. Bólogató mozdulatokkal hol csak a makkomat kapta be, hol pedig egészen a tokáig engedett. 
- Oooh! Istenem! Szopj! - ziháltam a kanapé anyagába harapva. Ujjai áttértek a heréimre, amiket morzsolgatott, miközben erőteljesebben szopott, ezzel egyre hangosabb nyögéseket kiváltva belőlem. Újra felé pillantottam, és majdnem elélveztem, mikor kezeivel a derekamba markolt, így tolva lejjebb, hogy még mélyebbre tudjon ledugni a száján. Felsikoltottam, ahogy egyre jobban elmerültem benne. Forró szája, fürge, puha nyelvének izgatása, olyan kéjhullámot indított el a gerincem vonalán, hogy azon nyomban el tudtam volna menni, amit nyilván megérezhetett, mert elhúzódott tőlem, és mielőtt kimászott volna alólam, egy utolsót nyalt a makkomon. Zihálva próbáltam lenyugtatni a bennem felfokozódott kéjt, és izgatottan vártam a következő lépést, mert fogalmam sem volt, hogy mit fog ezután tenni, de nagyon remélem, hogy most már őt fogom érezni magamban, ahogy a hatalmas férfiasságával szétfeszít odalent. Egyik keze a derekamba markolt, míg a másik a fenekemen csapódott. Felszisszentem, és a számba haraptam a fájdalomra, amit újabb, az előbbinél sokkal erősebb csapás követett. Csípett, és égetett, mégis eszméletlenül élveztem. Szétfeszítette a fenekemet, majd beleköpött a vágatba, amire kicsit összerezzentem. Éreztem meleg nyálát végigfolyni a hasadékban, aztán forró nyelve következett. Hangosan, felakadt szemekkel élveztem, ahogy végignyalt, majd ki- be dugdosta nyelvét a járatomban. Még jobban kinyomtam a fenekem, mire halk kuncogást hallatott, megszakítás nélkül nyalva tovább, amitől jobbra- balra fordítottam a fejem, a kanapé anyagába sikoltva. Nyelvét hosszú ujjai váltották fel, amikkel a bejáratom ingerelte, néha kicsit benyomva azt. A gyenge pontom lágy masszírozásával az eszemet vette. A jóleső érzés, amit okozott nekem, folyamatos hullámként söpört végig a gerincem vonalán, amikre egyre furcsább hangokkal válaszoltam. Benyálazta ujjait, és folytatta a kínzásom, amitől szinte nyüszítettem, mert már annyira akartam őt, de ő csak kínzott és kínzott továbbra is.
- Kérlek... - szűköltem, kijjebb tolva a csípőmet, amire hirtelen eltűntek az ujjai. - Harry! - morogtam feszülten, de nem történt semmi. Fel akartam nyomni magam, hogy lássam, mi történik, azonban hatalmas keze a hátamra siklott, visszanyomva a kanapéra, miközben minden figyelmeztetés nélkül feldugta az egyik ujját. Fájdalomtól felszisszenve, mégis megkönnyebbülve nyögtem fel, mikor mozgatni kezdte bennem ujjait, ezzel átmenetileg enyhítve a kínomon. Nem tökölt, máris csatlakoztatta hozzá a második ujját is, és felvéve egy monoton tempót ujjazott, amit kéjes hangokkal díjaztam. Begörbítette őket, amitől felsikoltottam, ökölbe szorítva a kezeimet, amik még mindig a bilincsben voltak. Újra megtette, remegést küldve végig a testemen. Elhomályosult a látásom, a lábaim remegtek, ahogy egyre csak ujjazott, többször izgatva az előbbi pontot, aminek a hatására újabb, erősebb gyönyörhullám söpört végig rajtam. 
- L-lassíts, m-mert e-el... ahh... i-istenem.. elmegyek! - ziháltam levegőért kapkodva, mire kihúzta az ujjait, amitől hiányérzetem támadt. Remegő izmokkal lihegtem, várva, hogy kicsit lecsillapodjon bennem a kéj. Harry óvatosan rám hajolt, majd a fülembe suttogott:
- Óvszer nélkül akarlak megdugni! - harapott rá a fülcimpámra. - Érezni akarlak! Beléd akarok élvezni! - sóhajtotta, én pedig felnyögtem pusztán a szavai hallatán. Nagyon nem érdekelt, hogy hogyan dug meg, csak csinálja.
- Csináld már! - feleltem türelmetlenül, mire felkuncogott, és egy csókot nyomott a tarkómra. Mögém helyezkedett, hallottam, ahogy köp egyet, aztán megéreztem tompa hegyét a járatomnál. Lassan nyomult belém, én pedig majd szétszakadtam. Összeszorított szemekkel, bent tartott levegővel haraptam az alsó ajkamba. Amint átbukkant a makkja, megkönnyebbülten sóhajtottam fel, bár a feszítő érzés nem múlt el. Nagyokat fújtattam, ahogy egyre beljebb hatolt, majd teljesen elveszett bennem. 
- Oh, Louis! Kurva jó érezni téged! Olyan forró vagy! - hörögte a fenekembe markolva, amit széthúzott. Nem mozdult, csak várt, én pedig éreztem lüktetését, és nem bírtam tovább várni. Még jobban bepucsítottam, majd először előre dőltem kicsit, aztán hátra, testének ütközve, amitől ismét elmerült bennem. Egyszerre nyögtünk fel, míg ő az élvezettől, addig én a fájdalomtól. - Ahh! Baszd meg! - nyögte, mire újra elhúzódtam, majd az előbbitől kicsivel erősebben csapódtam testének, és ezt addig ismételtem, míg a fájdalom élvezetté nem vált. Egyre gyorsabban löktem magam felé, de aztán a bilincset markolva hirtelen megállított tettemben. 
- Harry?... - szűköltem, és megpróbáltam hátra lesni. Vigyorogva nézett rám, majd meghúzta a bilincset, amitől megfeszültem. Felemelte a felsőtestem a kanapéról, aztán visszaengedett, de a bilincset nem engedte el. Kihúzódott, és mikor már épp felmordultam volna a hiányától, keményen belém vágódott. 
- Baszd meg! - kiáltottam fel, és ismét kihúzódott, majd erőteljesen, az előbbinél is mélyebbre csapódott. - Az istenit! - összeszorított szemekkel szűrtem ki a fogaim között.
- Tetszik, mi? Szereted, ha keményen kúrlak, igaz? - újra belém vágódott, amitől felsikoltottam. - Ez az, sikolts, baby! - zihálta ki- be mozogva. 
- Kúrjál! - kiabáltam. - Gyerünk! Csak ennyi telik tőled? - hergeltem, mire megmarkolta a bilincset, és egy állatias hörgéssel kíméletlenül döfte magát belém, és innentől megállíthatatlanul mozgott bennem, folytonos nyögéseket kiváltva belőlem. Olyan keményen dugott, hogy azt hittem ott helyben elájulok. Éreztem, hogy szétfeszülök odalent, annyira erőteljesen döfött. Szűköltem, lassan minden erőm elhagyott, de ő csak mozgott, és mozgott. A gyönyör egyre fokozódott bennem, közel repítve a csúcs felé. A testem megremegett, de még mielőtt elélvezhettem volna a csípőmbe markolt, és  kihúzódott. 
- Harry? - szólaltam meg kétségbeesett hangon. Kezei lágyan simogatták a derekam, aztán a felsőm alá siklottak, gyengéden cirógatva izzadt hátamat. 
- Mivel jó fiú voltál, elengedlek! - zihálta kiszabadítva a csuklóimat. Megmozgattam elgémberedett kezeimet, majd négykézlábra tornásztam magam. Harry átkarolta a derekamat, és térdelő állásba húzott, aminek köszönhetően a hátam a mellkasához simult. Kezei felsőm alatt jártak, lágyan cirógatva a hasamat, és a mellkasomat, miközben lassan mozgott bennem. Behunyt szemmel vetettem hátra a fejemet, amit ő azonnal kihasznált, lecsapva a nyakamra, csókokkal lepve be felhevült bőrömet. Felszisszentem a kellemes fájdalomra, amit éles fogainak karcolása okozott, majd hangosabban nyögtem fel, amikor a fülcimpámat harapta. Egyre gyorsabb tempóban mozgatta a csípőjét, amitől izzadt testünk összecsapódott, izgató hangokat kreálva. Hirtelen döntött előre, én pedig a tenyeremmel megtámaszkodva, négykézlábra ereszkedtem. Rám dőlt, teljes testével a hátamra simulva, a fülembe lihegve. Ujjai összefonódtak az enyémmel, miközben egyre mélyebbre hatolt bennem. A vérem pezsgett, a pulzusom az egekbe szökött, és a gyönyör hullámai cikáztak át a testemen.
- Szeretlek - sóhajtotta a fülembe, amibe beleremegtem, majd félre fordítottam a fejem, hogy egy ügyetlen, gyors csókot válthassunk.
- Én is szeretlek - suttogtam a szájára, élvezve csípője lágy mozgását, amivel elkezdett körözni.
- Istenem - nyögtem az élvezettől, miközben a kanapéba markoltam. Harry kihúzódott, és egy gyors mozdulattal megfordított a lábaim közé furakodva, csókot lopva ajkamról. Kiszabadított kezeimet hátára simítottam, majd végre a göndör hajába túrhattam, játszadozva tincseivel, ami felemelő érzés volt. Lágyan csókolt, nyelve gyengéden masszírozta az enyémet, miközben a fejem fölé emelte először az egyik, aztán a másik karomat, és lágyan végighúzta ujjait a bőrömön, egészen a csuklómig, a bilincs helyét simogatva.
- Nagyon fáj? - suttogta a számba. Aggodalma megmelengette a szívemet, és elmosolyodva ráztam meg a fejemet. Megcsókolt, majd megszívtam az alsó ajkát, amitől felnyögött, és a farka is megrándult, ami az enyémhez simult. Még rajta volt a rendőr szerkó, amivel nem tudtam betelni. Csak néztem őt, amikor elhajolt tőlem. Ki akarta gombolni a felsőjét, de még mielőtt bármit is tett volna, elkaptam a csuklóját:
- Ne! Imádom a testedet, de ez az egyenruha... - haraptam be a számat, újra és újra végigvezetve rajta a tekintetemet. Félig letolt nadrágját néztem, amiből előbukkant hatalmas, erektől duzzadó farka.
- Jó, mi? - kacsintott huncutul, mire felkuncogtam. Számra tapadt, az ujjait pedig férfiasságom köré fonta, és verni kezdte. Én is megmarkoltam a szerszámát, amin ugyanolyan ritmusban mozgattam a kezem, mint ahogy ő az enyémen. Egymás szájába nyöszörögtünk, élvezve a másikat. Az előző durvaság után, a szeretetteljes, gyengéd kényeztetése jól esett. Imádom, mikor bedurvul, de ezt is. Mindkét énjéért odavoltam, és most mindkettőből kaphattam. Keze ellökte az enyémet, majd összefogta a férfiasságunkat, hogy egyszerre, egymáshoz dörzsölve verje őket, miközben szájával a nyakamra vándorolt, csókokkal lepve be a bőrömet. Nyöszörögve karoltam át a nyakát, még közelebb húzva őt hozzám, és a fülét harapdáltam. Ujjai a felsőmért nyúltak, amit elkezdett felfelé húzni.
- Vegyük ezt le! - suttogta a fülembe, mire elengedtem a karjaimmal, és együttes erővel lerángattuk magamról a pólómat, ami a szőnyegen landolt. A nyakamtól kezdve, lefelé haladva csókolta végig a bőrömet, a kulcscsontomat se kihagyva, onnan pedig a mellkasomra vándorolt, bekapva hol az egyik, hol a másik bimbómat, és szívni, nyalni kezdte, nem időzve rajtuk sokáig. Lejjebb haladt, nyelve hegyével érintve minden porcikámat egészen a köldökömig, ahol fogai közé csípte a bőrömet. Sóhajtozva, hátra vetett fejjel túrtam bele a hajába, markolászva göndör tincseit.
- Volt még valami, amit a taxiban mondtál. - nézett fel rám ragyogó zöldjeivel, huncut vigyorral az arcán, majd ismét végignyalta a testemet, egészen fel az ajkaimig, amiket megkóstolt. Próbáltam gondolkodni, hogy mit is mondhattam, de jelen pillanatban halvány fogalmam sem volt róla. Mintha minden kiesett volna onnantól, hogy beléptünk az ajtón.
- N-nem tudom... - lihegtem kábultan.
- Azt mondtad, hogy szeretnél meglovagolni! - kuncogott bele a számba, és lassan mozogni kezdett fölöttem, amitől bizseregtem. Kellett pár perc, hogy összeszedjem magam, és megszólaljak:
- Kapj az öledbe! - karoltam át a nyakát, mire a derekam alá nyúlt, és felült velem együtt. A lábai két oldalánál térdeltem, és a szájára tapadtam. Kemény farka a fenekemhez dörzsölődött, én pedig mozgatni kezdtem a csípőmet. Hatalmas kezei a derekamat markolták, aztán a seggemet vették birtokba, néha-néha széthúzva, beengedve szerszámát a vágatomba.
- Ülj bele! - suttogta, majd átcsúsztatta a nyelvét a számba. Haját markoltam, miközben szüntelenül faltuk egymást. Harry morgott egyet, és az egyik kezével a hátam mögé nyúlt, míg a másikkal a derekam fogta. Fel akart emelni, de leállítottam.
- Várj! - ziháltam.
- Mi a baj? - kérdezte aggódó tekintettel.
- Hol a kalap? - néztem jobbra-balra, ő pedig a kanapé mögé mutatott.
- Leütötted, mikor rossz fiú voltál! - húzott magához, majd a fülembe harapott. Felkuncogtam, és a mellkasára tenyerelve löktem el magam tőle.
- Addig nem lovagollak meg, míg fel nem veszed! - szálltam ki az öléből, és mikor hátat fordítottam neki, rácsapott a fenekemre. Visszafordultam felé, egy huncut mosollyal az arcomon.
- A-a, biztos úr! - ujjammal nemet intettem. - Ez már szexuális zaklatás! - haraptam be az alsó ajkamat, mire hatalmasat nyögve markolta meg a farkát.
- Lou! Azonnal ülj vissza! - morogta, de nem vettem figyelembe. Elindultam, felszisszenve az enyhe fájdalomra, ami az alfelembe nyilallt. Holnap nem hiszem, hogy lesz kedvem ülni, vagy bármi mást csinálni. Felvettem a padlón heverő sapkát, majd a fejemre tettem, szép lassan visszasétálva Harryhez, aki nyöszörögve simogatta a férfiasságát. 
- Szexi vagyok? - fordultam meg, a fenekemet mutatva neki, amire rácsaptam párszor, majd visszafordultam, és a makkom kezdtem el izgatni, mindvégig a zöld szemekbe nézve.
- Gyere ide! Hadd zaklassalak szexuálisan! - vigyorgott, mire ráérősen felé sétáltam, de még mielőtt az ölébe ültem volna, lerángattam a fekete nadrágját. A derekamba markolt, én pedig kigomboltam az egyenruhájának a felsőrészét, és csókokkal hintettem be a feltárt részeket. Megragadtam a felsőjét, és egy gyors mozdulattal széttéptem, amitől a gombok szanaszét repültek. Nem hagytam, hogy bármit is reagáljon, azonnal lecsaptam a mellkasára, körbe csókolva a tetkóit, majd a nevemnél beleharaptam a bőrébe, ott hagyva a fogaim nyomát. 
- Imádom, mikor harapsz! - nyögte, az oldalamat, és a hátamat simogatva. Nyaltam, csókoltam, és szívta, ahol csak értem, miközben mozogni kezdtem az ölében. - Ó, Louis... - suttogta. - Kérlek...  - könyörgött, mire lekaptam a fejemről a sapkát, és az övére helyeztem. Kicsit megemelkedtem, kezembe fogva a farkát, amit bepozícionáltam, és lassan ráereszkedtem. Nagyokat fújtatva fogadtam méretét, és addig engedtem magamba, amíg a fenekem a combjainak nem ütközött. Beszívtam az alsó ajkam, a szemeimet összeszorítottam, és lassan mozogni kezdtem.
- Basszus, Harry! - sziszegtem, majd kinyitottam a szemem, hogy a vágytól elhomályosult zöldekbe nézzek. Az ujjai a csípőmbe vájtak, az ajkai elnyíltak a folyton feltörő nyögéseitől, amik egyre sűrűbbé, és hangosabbá váltak, ahogy felvettem egy közepes ritmust, előre- hátra ringatva a csípőmet. Szétfeszített odalent.
- Tiéd a terep, kis tigris! - engedte el a derekamat, és a feje mögé kulcsolta a kezeit. - Csináld, ahogy neked jó! - nyalta meg a szájat, amin a nyála csillogott. Elmosolyodtam, aztán a feje két oldalánál a kanapé támlájába markoltam, és tovább mozogtam. Szemei engem pásztáztak, néha-néha megremegő szempillákkal, és le-lecsukódó szemhéjakkal, ami csak pár másodpercig tartott, mert utána újra engem nézett. Gyorsabb tempóra váltottam, amitől mélyről jövő nyögések, állatias hörgések szakadtak fel a torkából. 
- Ahh, Lou! Megőrjítesz! - zihálta hátradöntött fejjel, leejtve a kalapot a fejéről, mikor köröket írtam le a csípőmmel. Az érzés leírhatatlan volt. Nyöszörögve, kicsit hátra döntött fejjel, hunytam le a szemeimet, teljesen átadva magamat a kéjnek, ami minden porcikámba beférkőzött. A testemet forróság öntötte el, a bőröm bizsergett, a pulzusom pedig az egekbe szökött. Számat harapdálva simogattam a hasamat, majd felfelé haladtam a mellkasomra eljátszadozva mellbimbóimmal, aztán feljebb vándoroltam a nedves hajamba túrva. Nem tudtam semmi másra gondolni csak a jóleső érzésre, amit a csípőm mozgatása, és Harry hatalmas, lüktető farka okozott nekem. Hallgattam mély, állatias hörgéseit, amik az én nyöszörgéseimmel keveredtek a levegőben.
- Gyönyörű vagy! - lihegte kéjesen, és éreztem, ahogy felém mozdul, ajkaival lecsapva a nyakamra. Megmarkoltam a haját, erősebben nyomva magamat rá. Amint visszadőlt a kanapé háttámlájának, gyorsabban kezdtem el mozogni, amitől felakadtak a szemei, és az oldalamba vájtak körmei. Éreztem, hogy közel vagyok, ezért újra köröztem, aztán fel-le ugráltam farkán. Erősen zihálva markoltam a vállába, ahogy a gyönyör erős hullámként söpört végig a testemen. Megfeszültem, rászorulva Harry farkára, és hatalmasat nyögve élveztem mellkasára.
- Szent egek! - hörögte egész testében megremegve, belém lövellve forró magját. Zihálva, elhomályosult tekintettel néztem őt, aztán megszólaltam:
- A-azt h-hiszem... - kapkodtam a levegő után. - N-nekem a-annyi... - minden erőmet elvesztve dőltem forró, izzadt mellkasára. Nem hazudtam, tényleg úgy éreztem, hogy itt a vég. Nyakába lihegtem, ő pedig remegő kezeit derekam köré fonta. Így feküdtünk jó pár percen keresztül, és mikor már a légzésünk is visszatért a normális kerékvágásba, egy puszit hintettem a nyakára, aztán lemásztam róla, eldőlve a kanapén, ölébe ejtve a lábaimat. Teljesen megsemmisültem. Smaragdjai csillogtak, és mosolya fülig ért, mikor rám nézett. Megemelte az egyik lábamat, amit csókokkal hintett be, aztán a másikkal is ezt tette, miközben zöldjeivel rabul ejtette a kékjeimet. Kuncogva fogadtam csiklandós nyelvét, amivel a bokámtól, egy vonalat követve haladt felfelé a testemen, egészen az ajkamig, ahol egy csókban forrtunk össze. Miután levegőért kapkodva elváltunk egymástól, szemei az enyéimbe fúródtak, és csendben néztük egymást. Ujjaimmal hátratúrtam a homlokára tapadó tincseket, aztán az arcát cirógattam, amit lehunyt szemmel, szinte dorombolva élvezett.
- Ez csodálatos volt! - mondta ragyogva, és elnyúlt a kisasztalra, ahonnan elvett két zsebkendőt, amivel letöröltük magunkat. Amint végeztünk, az oldalamra gördültem mögém engedve Harryt, aki átkarolta a derekamat, kezem után kutatva, összefűzte ujjainkat. Gyengéd csókokkal hintette be a tarkómat, ami melegséggel töltött el a szívemet. Ajkainak kellemes érintésétől, a nyugalomtól, és a kimerültségtől szépen lassan lecsukódtak a szemeim és álomba merültem.



42 megjegyzés:

  1. Egy szó, de mégis a legkifejezőbb: Imádtam❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Lettie :3
      Jajj, nagyon örülök, hogy imádtad, és köszönöm, hogy írtál ❤
      Puszillak

      Törlés
  2. Én ezen a részén meghaltam drágám!
    Ez valami kibaszott jó lett! Szerintem ez volt életed eddigi legjobb ILYEN része! És ezt komolyan mondom.
    Minden szex jelenet nagyon jóra van megírva, de ezen elajultam. Szerencse, hogy az ősök nem zaklattak, különben valamelyikukkel feladattam volna az utolsó kenetet valamelyikkel!
    Kicsinalsz csajszi! Imádlak!❤
    Tukon ülve várom a kovit!
    xoxo,Roni♡

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Roni :3
      Imádom a komijaidat, hihetetlen vagy!
      Oha,ennek nagyon örülök, mert igyekeztem jót alkot, és úgy vettem észre, hogy sikerült! :3
      Szerencséjük van :D
      Én meg téged, és köszönöm, hogy mindig itt vagy ❤
      Puszi

      Törlés
  3. el se tudod képzeld h mennyire vártam már ezt a részt.. egyszerűen imádom. istenem.. *--* én nem tudom h most mit írjak.. ááááááááááááá nagyon imádtam . <3 :D már alig várom a kövi részt.. siess vele .. imádlak <3 puszil. Larry xoxo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Larry :3
      Gondoltam, hogy nagyon várod :p Igazából én is vártam, hogy végre kitehessem ;)
      Nekem ez pont elég, boldog vagyok, hogy tetszett! Köszönöm, hogy mindig itt vagy, imádlak!
      Puszi ❤

      Törlés
  4. Szia:)

    Nem kertelek: ez a kedvenc blogom. Nemcsak a Larry-s típusokból, mindenből. Kb. 8-szor olvastam el összesen, és még csak most jutottam el odáig hogy kommenteljek - nem tudom mi tartott ennyi ideig.
    Egyszerűen imádom. Minden egyes betűjét, ékezetét, írásjelét.
    Megőrülök a durvább részektől, de megveszek a gyengédebb, romantikus pillanatoktól is.
    Ódákat terveztem zengeni most, hisz már annyiszor olvastam de sosem öntöttem írásba a véleményem, de nemtudok mást mondani azonkívül hogy tökéletesnek tartom, és ha csak egy-egy részt olvasok el belőle is feldobja a napomat és vigyorogva folytatom az aznapi tevékenységeimet.
    Nem tudom hány részt tervezel még, vagy hogy milyen gyakran fogod hozni a részeket, de én hűségesen várni fogok rá:)

    Köszönöm hogy írod, ezzel megajándékozva ezzel a csodálatos élménnyel!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hello Leila :3
      Juj *-* Annyira aranyos vagy, és olyan jól esnek a szavaid, el sem tudom mondani, hogy mennyire :3
      Nekem az a legfontosabb, hogy az olvasóim boldogok legyenek! És az, amit leírtál, hogy szebbé tehessem a napjaitokat! És ilyenkor vagyok a legboldogabb! ❤
      Köszönöm szépen, azt hogy írtál, azt hogy itt leszel, mindent! :3
      Puszi

      Törlés
  5. Válaszok
    1. Szia Vivien :3
      Köszönöm szééépeeeen! ❤
      Puszi

      Törlés
  6. Annyira jo lett imadtam es olyan vad:D ilyen jo reszek utan az ember elfelejt fogalmazni mert nem lehet mir hozza fuzni annyira jo❤ varom mar nagyon a kovit imadlak❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hello Helgi :3
      Kicsit bevadultak,nem bírtam velük :p Nekem ez tökéletesen megfelel :3 Köszönöm szépen, én is imádlak!
      Pusziii ❤

      Törlés
  7. Oké...azt hiszem meghalt az összes agyi sejtem.
    Rossz szokásom, de ha valami izgi van, vagy valami jó dolog, akkor mindig harapdálom, és piszkálom a számat. Hát, most kb véresre rágtam, annyira jó volt!*-* Imádtam! Annyira szuper, hogy Lou már ennyire vad, és bátor! Harry meg...Harry mindig ilyen volt! :'D
    Imádtam, és kb sikítoztam, amikor láttam, hogy van új rész!:D
    A JAG-ot is nagyon szerettem!*-* Aww!
    Puszi x

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hali Bogi :3
      Jajj, nagyon megörültem, mikor megláttam, hogy írtál, és hogy itt vagy még :3 és hogy véresre harapdálásig tetszett!!*-* ( de azért csak óvatosan)
      Igen, Louis lassan, de bebátorodik ;)
      Én meg téged imádlak, köszönöm! ❤
      Akkor jó, boldog vagyok, hogy az is tetszett :3
      Puszillak

      Törlés
  8. URAMISTNEM.Ez a resz.. Nincsenek szavak. imadtaam*-* gratulalok, nagyon jol sikerult :) <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sziaa :3
      Juj *-* Köszönöm szépen, annyira boldog vagyok, hogy imádtad! ❤
      Puszi

      Törlés
  9. Wow !!! Ez...ténxleg nincs szó rá ! :D Larry szürke, csak ezerszer jobban ! :P Na meg ebben mindkét fél csinálhatott valamit. Régen írtam, de bepótoltam az olvasnivalót is. És még mindig, nagyon, de nagyon imádom a blogot !
    Félve, de meg kérdem : Linkcsere ? http://addictedtoyoularrystylinson.blogspot.com

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Mag Megy :3
      "Larry szürke, csak ezerszer jobban !" ez tetszik, na meg az, hogy ezerszer jobb! :p ez nagy dicséret, mivel mindenki (én nem :D) ájuldozik tőle :D
      Köszönöm, hogy itt vagy, és hogy írtál ❤
      Nem kell félned, nem harapok :3 de nem szoktam már cserélni, régen csináltam, de már nem, sajnálom :/
      Puszillak

      Törlés
  10. Aaaaaaaa!! Annnnnnyira tetszett hogy nm jutok szóhoz,!! Nm tudok egy értelmes mondatot sem össze hozni.!!
    A szavam is el ált!!
    Ku**va jooooo volt!
    Puszi <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Vanda :3
      Jajj, boldogság van, hogy ennyire tetszett! ;) Az már csak jót jelent, hogy a szavad is elállt ❤
      Köszönöm szépen, puszii

      Törlés
  11. Uristen....kihaltam ujra eledtem es megint meghaltam <3 <3 DREAMY GIRL IMADTAM baszki...megyek ujra olvasni tudtam hogy lesz sex de hogy ilyen kicseszett kurva jo <3 ??!! Basszus...szohoz sem jutok :) Istenem....cuki volt vad durva de még kurvaaaa joooooooo :-D :-D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Viktória :3
      Ez nagyon cuki volt, de nehogy meghalj nekem!! :D
      Én meg téged imádlak! Olyan boldog vagyok, hogy kibaszott jó lett :3
      Köszönöm szépen!
      Puszi ❤

      Törlés
  12. Válaszok
    1. Szia Laura :3
      Köszönöm széépeeen, nagyon örülök neki! ❤
      Puszi

      Törlés
  13. Ooooooh myyyyyy goooooood!!!! Miért kell neked mindig kikészítened??? És nekik miért kell?!?!
    Kibaszott jó lett, IMÁDTAM!!!

    "- Óvszer nélkül akarlak megdugni! - harapott rá a fülcimpámra. - Érezni akarlak! Beléd akarok élvezni! - sóhajtotta, én pedig felnyögtem pusztán a szavai hallatán. Nagyon nem érdekelt, hogy hogyan dug meg, csak csinálja." na eeeeezzz... rlogjgigroigr8hzpr
    Hagyj... Nagyon jól írtad meg, kivégeztél, kész, bye!!
    Alig várom a kövi részt!! <3
    Imádlak!!

    xoxo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hello Manci :3
      Bocsiiii, nem akartalak kikészíteni (dehogynem!! Muhaha)
      Engem is mindig kikészítenek... Szörnyűek...

      Az egyik kedvencem benne ahh, kikészít :D
      Azért nehogy kipurcanj nekem!
      Köszönöm szépen, boldog vagyok, hogy bejött :P
      Én is imádlak, puszillak ❤

      Törlés
  14. Ez valami fantasztikus volt. Megérte várni rá. Hihetetlenül fantasztikus lett.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Erzsébet :3
      Juj, köszönöm szépen,nagyon örülök, hogy tetszett :3
      Puszillak ❤

      Törlés
  15. Omg
    Atya ég
    Ahw ez hát élvezet a javából.....
    Dramy piszkos kis fantáziád van.. Nem sertésnek értem nagyon király rész lett eszemet vesztettem :D
    És a végén a lágy.... Whaaahh <3
    Lou amikor részeg XD de a taxis XD hát azon behalok..... :D ez nagyon nagyon klassz lett.....
    Várjuk a kövit
    És jelszavammá vált "love love love and pain" <3
    Szeretünk!!!!!
    Meli

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hello Meli :3
      Akkor jó, örülök, hogy élvezetes lett, és nem tagadom, piszkos, de rendesen :D
      Imádom Louist részegen :3
      Köszönöm szépen, nagyon örülök, hogy tetszett ;)
      "love love love and pain" aww, de aranyos vagy, imádlak ❤
      Puszi

      Törlés
  16. Jezusom, ez a resz ESZMELETLEN.
    Komolyan, nagyon ritkan mondok ilyet (soha), de: erre megerte annyit varni.
    Annyira jol irsz, barcsak nekem is ilyen jo lenne a fogalmazasom, imadtam olvasni!
    Vartam mar egy ilyen reszre :3
    Varom a kovit, es meg azt szeretnem kerdezni, mert nem talalom. A masik blogodon, ahol a one shotok vannak, volt egy olyan több részes történet, hogy Harryről, Zaynről és Louról szólt. Lezuhant egy repülőgép, és Zaynnel jart Lou, Zayn mindig durva volt vele.
    Azt a történetet folytattad, vagy abbamaradt, vagy már befejezted? Nagyon szerettem, köszi a választ, puszi.
    K. xx <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia K :3
      De aranyos vagy, köszönöm, olyan jól esnek ezek a csodálatos szavak :3
      Itt volt az ideje ennek a résznek ;)
      Ja, igen, a Lost... Hát azt leszedtem mert nem tudom folytatni, vagyis ha lesz rá ihletem, akkor újra nekilátok, de addig nem akartam fent hagyni. Remélem, hogy folytatni tudom ;)
      Puszillak ❤

      Törlés
  17. Atya ég.... Ez rohadt jó lett *-* Biztos kurvaszexi lenne Harry rendőrruhában és ahogy Louis meglovagolta... :D kis rosszfiú :P Nekem annyi... Imádtam! Puszi :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Lochnessiszörny :3
      Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszett, és hogy írtál :3
      Ugye?? Szívesen megnézném :P
      Puszi ❤

      Törlés
  18. MOst értem ide, (tudom, ez már önmagában rémes), és azt hiszem, még egy darabig verem a fejem a falba, hogy mit hagytam ki melegében. Na nem baj, így legalább remélem kevesebbet kell várnom majd az új részre, ez pedig "felmelegítve" is meglehetősen ütős volt!!! Annyi de annyi szexet írtál már (mint én), és mégis mindig megvan az a sajátságos, Dreamys hangulata, amibe, két évvel ezelőtt belszerettem, é s úgy látszik, én már így is maradok. És nagyon nagyon imádom, mikor ilyen szerelmes, szexuálisan túlfűtött, kimerítő részek vannak, amitől ugyan 200 a vérnyomásom, és átmenetileg tachycard vagyok, de ki nem sz@rja le, mikor ennyire édesek és perverzek és kiéhezettek.
    Nagyon szeretek ide jönni, akkor is, hacsak ritkábban, mint régen, de az élet változik, és ezt el kell fogadni, bármilyen nehéz. Mégis van egy kis nosztalgikus fílingje, és mindig összeszorul a gyomrom. De ezzel együtt szeretem, ahogy van, és remélem, még sokáig jöhetek ide haza.

    Puszillak.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ige, elég sokat írtunk már, és őszintén megvallva, egyre nehezebb :D
      Annyira örülök, hogy még mindig így érzel az LandP iránt, még mindig hihetetlen számomra <3
      Én is imádom az ilyen részeket írni :3
      Igen, sajnos változik...
      Köszönöm szépen, hogy írtál, és boldog vagyok, hogy még mindig ilyen hatással van rád egy-egy rész <3
      Puszii <3

      Törlés
  19. Szia!:)
    Nagyon sajnalom hogy most irok először:( Az egészet végigolvastam, es nem tudom hogy lehetsz ilyen tehetséges! Minden napomat bearanyozta amikor elolvastam egy-egy részt. Legeslegjobb blog a világon! Imádom❤️És koszonom hogy részese lehetek ennek a csodának!❤️ Puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Semmi baj :3 Aww, köszönöm szépen, ezektől a szavaktól mindig elpirulok, és olvadozok :3
      "Minden napomat bearanyozta amikor elolvastam egy-egy részt. " és én ezért imádok írni, mert szebbé tehetem az olvasóim napjait <3 :')
      De aranyos vagy! n köszönöm, hogy itt vagy <3
      Puszillak <3

      Törlés
  20. Szia :) egyszer már írtam ide azthiszem. Csak annyit szeretnék mondani hogy imádom a storyt és ahogy írod egyszerűen nagyon jó.❤ Remélem egyhamar nem lesz vége ennek a sztorinak mert ez a kedvencem és bár már sokat olvastam de imádom és ez a top 1 szóval ne hagyd abba sokan imádják mert fantasztikus. Remélem mindig találsz valamit ki hozzás és jóó hosszú lesz��már másodjára olvasom és nemtudok betelni vele :3. Gratulálok hozzá és siesa a kövi résszel❤��
    u.i.: mindig elfelejtem ,valaki esetleg megtudná mondani azt a rész(eke)t amiben Louis van top-on és Harry bottom? elôrre is köszönöm❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ennek nagyon örülök, és remélem a további részekkel sem fogok csalódást okozni! Köszönöm szépen a csodás szavakat, annyira jól esnek és boldoggá tesznek, hogy így vélekedsz a blogomról! <3
      Fogalmam sincs meddig írom, de ameddig van ötletem, addig biztos, de ezt még én sem tudom, hogy meddig lesz.
      "már másodjára olvasom és nemtudok betelni vele :3" <3
      huh, hát őszintén megvallva, most fogalmam sincs, de ha lesz egy kis időm megírom. Szerintem nem sokszor van, talán kétszer, de már komolyan nem tudom :D
      Puszi <3

      Törlés
  21. Még mindig hiper fantasztikusakat írsz! Imádtam ezt a részt is!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, ennek nagyon örülök <3 :3
      Puszillak <3

      Törlés