2015. március 26., csütörtök

Szeretlek benneteket!

Sziasztok!

Nem is tudom, hogy mit is írjak, egyszerűen alig tudok pár értelmes mondatot összehozni, kérlek nézzétek el nekem. Nagyon letörtem, el nem tudom mondani most mi minden kavarog bennem, de azt tudom, hogy én imádom Zaynt, és mindig is kitartok mellette, bármi is legyen! Tudom, hogy mindenkinek fáj, és hogy most úgy érzitek mindennek vége, de nem, nem lehet vége! Legyetek erősek! Ahogy én is próbálok az lenni  az öt fiú miatt, és miattatok! Azt is tudom, hogy sokak most haragszanak Zaynre, de nem tudhatjuk mi ez az egész, nem látunk be a színfalak mögé, és nem akarom, hogy úgy ítéljétek el őt, hogy semmit se tudtok róla, meg arról, hogy mi is történt! Lehet utálni, de én mindig is Zayn mellett fogok állni! Imádom ezt az öt srácot, ők segítettek át mindenen, az életem részei váltak, és akár mi is lesz velük, én mindig is szeretni fogom őket! <3

Love and Pain jövője: 
Úgy döntöttem, a kezetekbe adom a blog sorsát! Én most jelent pillanatban egy szót se tudnék írni... Túl friss, és fájdalmas ez az egész... Három lehetséges opciót találtam ki, és örülnék, ha most mindenki válaszolna, aki olvassa a blogom, mert szükségem van rátok! Nagyon! <3
Tehát:
1. Abbahagyom a blogot, itt és most!
2. Megírom addig, ameddig eredetileg is terveztem. A Lucas ügy lezárásáig, ami úgy kb 10-15 rész! ( nem tudom pontosan)
3. Folytatom, és addig írom, míg van ihletem, és míg ti szeretnétek! 
A legfontosabb pedig, hogy Zaynt nem írom ki! Soha nem is jutott volna az eszembe, hogy nélküle folytassam a blogot! <3

Előre is köszönöm a válaszokat! 
Legyetek erősek! Kitartás! 
Szeretlek benneteket! <3

Ui.: Ha valaki szeretne beszélgetni, vagy bármi, a facebookon Holly Moon néven megtalál! 










105 megjegyzés:

  1. Kedves Dreamy !
    Nekem is mint ahogy mindenkinek fáj ez az egész és rossz ,hogy nem tudjuk mi van a háttérben .
    Nem tudok mit írni de az tudom ,hogy én a 3. pontra szavazok ! Már csak Z miatt is csináld végig ! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, nagyon sokat jelent hogy írtál! :3 Igen, ez a legfájóbb, hogy nem tudjuk, de én tudom (vagyis nagyon remélem), hogy Zayn nem lépett volna ki!
      Igen, mindenféleképpen folytatom! Értetek, Zaynért, és a bandáért! <3

      Törlés
  2. Sziaa:) imadom ezt az egeszet, nehogy bemerd fejezni :) en a 3. valtozatott szerettnem. Meghozza nagyon. Betti :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, hogy írtál! <3 Nem fogom befejezni, folytatom tovább!

      Törlés
  3. Szia Dreamy.! én nagyon is megértelek a legkedvesebb és legcsodálatosabb blog írónőm vagy. !!! Zayn nekünk is hiányzik és meg értelek.! DE .. nagyon szépen kérlek ne hagyd abba a blogot. te nem csináld ezt kérlek nem akarok megint sírni. :'( tegnap este lefeküdtem és bőgtem közben Zaynee képét bámultam a telefonomon.!! nagyon rossz kedvem van ma és senkihez sem szóltam.!! DE Zayn miatt csináld végig ezt a blogot nagyon szépen kérlek.!! nem tudjuk vissza fordítani és a fiúk sem.! pedig ha lehetne vissza fordítanák ők is... :) Én is a 3-asra szavazok.!! :)) Puszi. Larry xoxo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, hogy írtál! :3 Igen, nagyon nehéz, de túl fogjuk élni, és minden rendben lesz! <3
      Nem fogom abbahagyni, folytatom tovább értetek, Zaynért, és a bandáért!!
      Tudom mit érzel, én is két napig sírtam :( és egyszerűen nem hittem el...
      Puszi <3

      Törlés
  4. Szia Dreamy Girl! Én még talán soha nem kommenteltem ehhez a bloghoz, de úgy kB a 47.résznél tartottál mikor rátaláltam a blogodra! Én személy szerint annak örülnék a legjobban, ha addig írnád amíg van ichleted, de annak is nagyon örülnék, ha a Lucas ügy minél hamarabb véget érne!
    Zayn ügye engem is nagyon megviselt, mivel imádtam a titokzatos Zaynt a barna kiskutya szemeivel együtt! Még sem ő a kedvencem...
    Imádlak téged is és a blogodat is! Puszi :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, hogy írtál, ez nagyon sokat jelent nekem! <3 Gondoltam arra, hogy abbahagyom, mert ebben a két napban, nem tudtam elképzelni, hogy folytassam, de most már úgy érzem menni fog, és az ihlet is visszatért! :)
      Én is imádlak, puszi :)

      Törlés
  5. Dreamy ♥!

    A tegnap este volt a legszomorúbb egész életemben... Egyszerűen nem tudtam felfogni, hogy Zayn kilépett :( Aztán átgondoltam és mérlegeltem, vajon milyen volt neki az elmúlt hónap és beláttam, hogy nem szabad a döntése miatt bántanunk :) Hiányozni fog, nem fogja senki és semmi sem pótolni, de itt van nekünk Niall, Harry, Louis és Liam, akik továbbra is napfényt hoznak majd a hétköznapjainkba :D

    Teljesen megértelek, hogy döntés elé kellett állnod és minket is az elé állítasz :) Én 3. opciót választanám :) Zayn így is - úgy is a banda tagja maradt, a történtek ellenére is :) Semmi szükség arra, hogy kiírjuk, én sem fogom megtenni :3

    Küldöm a szeretetet, az erőt és a kitartást ♥! Tartsunk össze, mint Direction tesók ♥!

    Love Ya,
    Mace

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tudom mit érzel, nagyon nehéz volt nekem is, először el se akartam hinni, aztán sírtam, aztán zombi üzemmódba kerültem, majd ismét sírtam... Nagyon fog hiányozni, de én mindig is imádni fogom, akárcsak a másik négy srácot is! :)

      Köszönöm szépen, hogy írtál, nem fogom abbahagyni, folytatom tovább, és ha minden igaz, az ihletem is visszatért! :) Zayn marad, sosem tudnám kiírni! Ő a mindenem :)
      Így van, erősek vagyunk, kitartunk! <3
      Puszi <3

      Törlés
  6. Folytasd míg van ihleted!
    Megírtam Silver-nek is,ez nem a világ vége. Engem is sokkolt,nem tudok 1D számokat hallgatni,nem visz rá a lelkem,de zuttyanjatok magatokba! Nem,nem nem! Mi Larry shipperek és Directonerek ennél erősebbek vagyunk! Mutassuk meg,hogy mikre vagyunk képesek!
    Nekem sem tetszik a szitu,de megérdemli a pihenést,én is mellette állok. Teljes mértékben!
    A srácoknak szurkolok,hogy erősek maradjanak!
    KITARTÁS DREAMY!!! <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Folytatni fogom, és ha minden igaz, akkor az ihletem is visszatért! :) Tudom mit érzel, én is így voltam, ma volt hogy először meghallgattam a night changet!
      Igen, erősek vagyunk, kitartunk! <3
      Én is mellette állok, Zayn a mindenem :)
      Puszi

      Törlés
  7. 33333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333
    Ez az én véleményem a szavazásról :D DE. Nagy DE. Ha úgy érzed, hogy csak miattunk folytatnád a blogot, NE tedd! Akkor az kényszer lenne, legalábbis én így érzem.. szóval csak akkor folytasd a blogot, ha TE azt szeretnéd és addig, ameddig TE szeretnéd :) Az a legfontosabb, hogy Neked jó legyen. Szerintem az lenne a legokosabb döntés, ha lenne egy kis szünet. Pár hét, vagy pár hónap, ami alatt kipihenheted Magad és újra teljes szívedből tudsz írni :) Zayn döntése mindannyiunkat nagyon megviselt, de Ő sem szeretné, hogy sírjunk. "Ha az élet 100 okot ad arra hogy sírj, találj 101 okot arra, hogy mosolyogj" - Zayn Malik. Zayn sem azt szeretné látni, hogy mennyire összzetörünk miatta, hanem hogy tudjuk szeretni őt ezek után is. :)
    Szóval tedd azt, amit Te jónak érzel. Csak egyetlen egyre kérlek: ne zárd be a blogot! Ez.. az a blog volt az, ami megváltoztatott. Miattad lettem félig Larrys, Miattad vagyok rákakattanva egy csomó Larrys blogra és kezdtem én is komolyabban alkotni a bromance témában. Ha a Te blogod nincsen, akkor én sem tartok itt. A Te blogod van az első helyen a top 10 listámon, szóval.. ezt az egyet kérném, ha nem gond. :)
    Ha sírhatnékod van, csak jusson eszedbe, hogy Zayn útálná, ha sírni látna, és mosolyogj, hogy ő is boldog legyen. :)
    Sok sikert kívánok mindenhez,
    Zuzaa x

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen :DD
      Mindenféleképpen folytatom, értetek, és a fiúkért! :) És én is szeretném folytatni, ma már minden más, érzem, hogy lesz erőm tovább vinni, az ihletem is visszatért, ha minden igaz :)
      Egy kis szünet lesz, mert azért ki kell hevernem, de hamar visszatérek!
      Jajj, ez a mondtad, istenem, elsírtam magam! <3 Nem szabad összetörnünk, ezt már én is tudom! Ki kell tartanunk! :)
      Nem fogom bezárni. Nagyon boldog vagyok, hogy a blogom megváltoztatott, és hogy félig Larrys lettél :3 Aww, köszönök mindent <3
      Puszi

      Törlés
  8. Szia abba be merd hagyni csináld végig amit már elkezdtel. Én a harmadik pontra szavazok! Írj meg nekünk jó sok részt!
    Lillaxx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem fogom abbahagyni, végig csinálom :) Köszönöm szépen :3
      Puszi

      Törlés
  9. Sziaa.. tudom mit érzel mert bennem is összetört valami.. mindig is elakartam menni egy 1D koncertre de mar hiaba teljesül az álmom nem lesz az igazi.. :(( viszont pont ezért szeretném hogy legalabb te emiatt ne hagyd abba ezt a blogot.. tarts ki zayn mellett es folytasd!! A 3.pontra szavazok :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, nagyon nehéz, de minden rendben lesz, tudom :) Nem fogom abbahagyni, folytatom tovább :) Kitartok mellette :)
      Köszönöm, hogy írtál :)

      Törlés
  10. Drága Dreamy! Először is, szerintem én lennék a legboldogabb, ha folytatnád tovább a történetet(mármint amíg van ihleted), mert vétek lenne abbahagyni egy ilyen tehetséges és remek írónőnek a blogolást.
    Másodszor pedig, kitartás!! Jó, oké, persze ezt most könnyű kijelenteni, mint megvalósítani. Én is, mikor tegnap este olvastam a hivatalos oldalukon a kiírást, felröhögtem. Felröhögtem a helyzet abszurdságán. Majd mikor észrevettem a csoportunkban egy kiírást,(miszerint Zayn tényleg kilépett)ami hatalmas betűkkel virított az arcomba, összetörtem. Életemben nem éreztem még olyan ürességet, ami abban a percben fogott el. Na jó, ez ebben a formában nem igaz, mert az első 5-10 percben azt hittem, csak egy kibaszott átverés, de miután az egész netet ellepte a hír, akkor törtem végleg össze. Persze, miután kibőgtem magam és elgondolkoztam, rájöttem, hogy nem Zayn kéne szidni, mivel egyáltalán nem tudunk belsőbb infókat a dologról. Szóval a lényeg a lényeg, bár most egy pár hét "vegetáció" lesz, 1D számokat hallgatva, tudom, hogy az élet megy tovább. Nem vesztettük el Zaynt, mert mindig velünk lesz, és még biztosan hallani fogunk erről a kis bolond cukorbombáról, még ha nem is fogjuk a fiúkkal látni együtt a színpadon. Mert büszkék vagyunk rá, hogy ennyi mindent elért az életében, hogy küzdött az álmáért és meg is tudta valósítani!!:"))))
    Na a lényeg az, hogy remélem addig fogod folytatni ezt a csodálatos történetet, míg csak lehet. És ne feledd amit írtam a legelején, KITARTÁS!! Mi is itt vagyunk veled:")) <3 <3
    Sok millió puszi, Judit.xx
    Ui.: Bocsi, hogy írtam egy szép nagy regényt, de muszáj voltam ezeket kiadni magamból :((:))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, nagyon jólestek a szavaid :3 Igen, én is így voltam, először nem tudtam elfogni, aztán rájöttem, hogy ez tényleg megtörtént, és bőgtem. Kibőgtem a lelkemet, de most már tudom, hogy minden rendben lesz! Egy kicsit megnyugodtam, hiszen Zayn én, itt lesz velünk, csak nem a négy srác mellet, bár ezt még nem tudjuk, lehet hogy pár hónap múlva visszamegy! Bármi megtörténhet! :) A lényeg, hogy ki kell tartanunk, és támogatnunk kell mind a fiúkat, mind Zaynt :)
      Folytatni fogom, mert én is szeretném, és látom, hogy ti is <3
      Puszi <3 <3

      Törlés
  11. jajj eletem annyira sokat gondoltam radis..kerlek gondolj ket dologra es csakis erre a kettore: mi itt vagyunk szeretunk es tamogatunk egyutt attudjuk ezt veszelni megigerem... a masodik pedig hogy Zaynnek ez volt a legjobb o boldog lesz es ha o boldog mi is azok vagyunk nem? nem halt meg itt van kozottunk es barmikor ott az eselye h visszater...kerlek ne gorcsolj azon h mi lesz a bloggal es rettegj h nincs ihleted mert tudjuk h ottvan az a kisujjadban tobb tehetség vam mint az en egesz testemben...hihetetlenul csodas iro vagy ezt sose felejtsd el kerlek... <3 en a szivem szerint a 3. opciot valasztom, mert tudom h eros csaj vagy es minden rendben lesz...most kicsit sirunk (najo sokat sirunk) de utana marcsak mosolygunk ahogy eszunkbe jut az a rengetek csodalatos emlek amit Zayn adott nekunk...kitartas virtualis olelesek tomkeleget kuldom<3
    puszi: Dóri :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Aww, annyira aranyos vagy :3 Köszönöm szépen, én is így gondolom, együtt átvészeljük, és mi itt vagyunk egymásnak, hogy segítsünk :3
      Igen, Zayn boldogsága a legfontosabb, bár nem tudjuk mi ez az egész, de ha az ő döntése volt, akkor elfogadnom, mert ha neki így jó, akkor támogatnunk kell őt! :)
      Folytatni fogom, ma már gondolkodtam, hogy mi is legyen, és úgy érzem visszatért az ihletem! :)
      Annyira Köszönöm <3
      Puszii

      Törlés
  12. 3!!!! Nagyon nehéz ez mindenkinek de kerlek folytasd. Igy is félek h a kedvenc blogjaim iroi hagyják abba mert h Zayn nélkül nem ugyan az és ők se fokytatjáj.. Kérlek fokytasd!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! :3 Igen, nagyon nehéz, de minden rendben lesz! Nem fogom abbahagyni, folytatom amíg van ihletem :)

      Törlés
  13. No, te másik csodálatos írónő! Még csak nem rég érkeztem ide, pár napja daráltam be a történetet, és még csak egyszer jelentkeztem, de tudnod kell, hogy imádom a történeted. Én semmiképpen sem szeretném, hogy abbahagyd, és ameddig csak lehet olvasni szeretném, hiszen zseniális. Zayn számomra ugyan úgy a banda tagja, mint eddig, és ez mindig is így fog maradni. El sem tudnám képzelni, hogy ez az egész nélküle folytatódna tovább. Szóval nagyon szeretném, ha nem hagynád abba, és továbbra is csodás Larry és Ziall jeleneteknek lehetnénk tanúi. Szerintem sokunknak segítene átvészelni ezt az egészet. Sok ölelést és erőt küldök neked is! :( Tudom, hogy most borzalmas érzés neked, mert nekem is az, de erősnek kell lennünk! Az a legfontosabb, hogy Zayn boldog legyen. Tiszteletben kell tartanunk a döntését, még akkor is, ha nekünk ez fáj. Csodás dolgokat kaptunk tőle, és erre kell emlékeznünk!
    Neked pedig köszönöm ezt a csodás történetet, és szívből remélem, hogy nem hagyod abba.
    Puszi: Jen <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, nagyon sokat jelentenek a szavaid :3 Ez a két nap nagyon nehéz volt, de most kicsit bizakodóbb vagyok. Tudom nehéz lesz Zayn nélkül, de ha ez az ő döntése, akkor elfogadom, és támogatni fogom, mert imádom ezt a pasit is! :)
      Nem fogom abbahagyni, mert tudom, hogy nektek is sokat jelent ez a blog, akárcsak nekem! :3 Azzal hogy írok, talán könnyebbe lesz nektek is, és nekem is :) Én köszönöm, hogy itt vagy <3
      Puszi

      Törlés
  14. Ez egy kitalált "mesevilág". Itt ilyen szörnyűség nem is jut eszébe senkinek. Úgyhogy 2 vagy 3. Azonban úgy gondolom, és ezért is erősebb a 2, hogy most már kezd túl hosszú lenni a történet, most már hamarosan le kéne zárni, és erre pontosan tökéletes a Lucas-dolog. És kezdhetnél aztán egy új blogot, ahol, mondjuk, más a háttérsztori vagy ilyenek. :)
    Puszi és minden tiszteletem :*
    U.i.: Ne szomorkodj!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a válaszod. Nem fogom abbahagyni, mert sokan nagyon szeretnék, ha folytatnám, és én is így vagyok vele! Addig míg van ihletem folytatom! :)
      Nem hiszem, hogy lesz új történetem, ha a Love and Painnek vége, akkor nem tervezek új blogot nyitni, esetleg csak one-shot-ot :)
      Puszi

      Törlés
  15. Drága Dreamy!
    Egyet értek pár előttem szólóval mind a blog sorsával kapcsolatban, mind pedig a Directionerek érzéseivel, azzal kapcsolatban ami a banda jelenében történt.
    Én, bár a blog kommentár részében alig, mondhatni nem aktívkodok, mégis ez az a "dolog"(szeretem dolognak hívni a blogokat:'3) amit minden nap megkukkantok ugyan is, a kedvencem. A dolog alap története, folytatólagos története nagyon jó, valamit az írásod is észveszelytő.
    Irigykedek, mert a képzelőerőd is nagyon erős lehet, a dolog története alapján(ha úgy is hangzana nem sértés...bár nem tudom ez miért lenne az..na mindegy:)) és bár nekem is meg van ez, én nem tudnék ilyen eseménydús dolgot írni.
    Most ezt leírtam; bíztatás céljából, a nem kommentelek dolog miatt, valamint mert nem tudom.
    Egy biztos, és a lényege az irományomnak, hogy nekünk most, Directionereknek erősnek kell maradnunk, a srácoknak esetlegesen amolyan "támaszok" ként kell viselkednünk. És még az, hogy megéri a dolgot folytatni és én személy szerint megértem, hogy esetleg valameddig nem fogsz tudni az írásra koncetrálni. Nehéz ez mindenkinek.
    Imádlak, puszillak: Cat♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, nagyon jól esnek a szavaid :3 Annyira boldoggá tettél, és örülök, hogy így vélekedsz az írásomról, és a képzelőerőmről :)
      Igen, nagyon nehéz most, de mi erősek vagyunk, és kitartunk! :) Támogatnunk kell őket, akár merre is viszi őket az élet <3
      Folytatni fogom, miattatok, és a fiúk miatt :) Meg persze én is szeretném folytatni, mert sokat jelent nekem is ez a blog :)
      Puszi :)

      Törlés
  16. Kedves Dreamy Girl!
    Megint a szívemből beszéltél, és most is, mint mindig minden szavad igaz.
    Nem is tudom mi lenne velem a blogod nélkül, így én a 3-ra szavazok.
    Puszi Gwen.xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, örülök, hogy így gondolod :3 Folytatni fogom :)
      Puszi

      Törlés
  17. 3. opció, ez egyértelmű:)

    VálaszTörlés
  18. Szia!Igazság szerint még nem kommentoltam eddig egyik részhez sem és ezt nagyon sajnálom, de szeretném eelmondani,hogy te egy csodálatos, imadnivaló író vagy,nagyon szeretem az írási stílusod, és abba ne merd hagyni!!!
    Szeretnék veled beszélgetni(jólenne valaki aki megért most),de sajnos nem találtalak meg Facebookon, de ha te is úgy gondolod akkor megtalálsz Renáta Lukács néven :)
    Ja és a 3.-ik opciót kérném :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, hogy írtál, és boldog vagyok, hogy így vélekedsz a blogomról, és az írásomról meg rólam <3
      Pedig sokan megtaláltak, nem tudom, hogy te miért nem... :( Sajnos sok Renáta Lukács vagy, de igyekszem megtalálni téged. :)
      A blogot pedig folytatni fogom :)
      Puszi

      Törlés
  19. 3ik opciót szeretném ♥
    Kérlek ne hagyd abba.
    Nagyon szeretem a blogodat.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, hogy írtál :3
      Nem fogom abbahagyni :)
      Puszi

      Törlés
  20. Mindenképpen a 3.-ra szavazok ��❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, hogy írtál :3 A blog folytatódik tovább ;)

      Törlés
  21. Előre szólok, hogy negatív leszek, csak az író véleménye érdekel, már ha reagál rá, védeni nem kell, tudom hogy az olvasók 99%-a úgysem ért velem egyet.

    A szent beszédet nem olvastam, mert már túl sok directionert hallgattam végig, és erősen meguntam a dolgot. A blogot viszont fogjuk rá olvasom, így voksolok én is. Csakis kizárólag két dolog miatt olvasom a blogodat, 1. mert jó volt az alap, 2. hogy még Lucas él és virul, szabadlábon faszfejeskedik.
    Az első opció nem túl bejövős, mert nagyon érdekel, hogy mi lesz a Lucasos szál vége. A harmadik szintén nem érdekel, mert ennyi dugós rész mellett engem nem érdekel már, hogy milyen módon baszhat még Larry és Ziall, de a 2. tökéletes lenne. Fejezd be a blogot, mert megérdemlik az olvasóid, de az írod, amíg bírod innentől (ahogy megismertelek a blog alapján) csak szexből áll majd, amire valljuk be, nem mindenki vevő. Remek, hogy a 15 évesek erre buknak, de én bőven beérem azzal, hogy ha Lucas-szal csinálsz valamit, aztán csókolom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én meg előre szólok, hogy paraszt vagy. nem akarom védeni, véletlenül sincs rá szüksége, de neked javaslom, keress egy szakembert. Mart aki abban leli örömét, hogy másokat kiborít, vagy fájdalmat okoz nekik, esetleg abban, hogy negatív véleményét ilyen pofátlan módon, kinyilatkoztatásként közli, az olyan szinten sérült személyiség, hogy komoly kezelésre van szüksége. Bár ha rajtam múlik, így maradsz, és a beszűkült, gonosz kis seggfejjel osztozol a testeden, aki remélem a saját életedet is megkeseríti majd.
      Csupán egyetlen kérdés: Minek jársz ide, és olvasod, ha a szex untat. Ha te ekkora királylány vagy, menj el egy könyvtárba ( ott olyan dolgok vannak, amikben mondjuk aok a betű, lehet, hogy rossz választás) és olvass Wilbur Smith-t, vagy Dan Brownt. És próbálj kicsit túlnőni a gonosz éneden, mert hidd el, kurva szar lesz magányosan leélni az életed, úgy, hogy még a kutyád is utál....

      És szerintem érd be azzal, hogy elhúzol innen a retekbe, és magadban piszkálgatod egy körzővel a szemedet.Én bőven beérem azzal, aztán csókolom.

      Törlés
    2. Lehet összevissza fogok írni, de most ehhez rohadtul nincs lelkierőm, mégis válaszolok neked, kedves Leila! (remélem érzed az iróniát)
      Igazából mikor megláttam, a neved, rögtön tudtam, hogy nem leszel pozitív, mert valamiért az én írásaimat imádod szapulni! Bár fogalmam sincs mit vétettem, hogy ez a büntetésem, de ha neked ez örömet okoz, akkor hajrá! Légy boldog!

      Egyszerűen nem értelek, és soha nem is foglak megérteni. Mindkét blogomba ott vagy, pedig elvileg nem vagy oda az írásaimért... az ilyen embereket nem tudom megérteni... Menj el, és hagyj már végre békén!
      Utálhatod, szapulhatod, azt teszel, amit csak akarsz, csak húzz el innen, vagy ne szólj semmit!
      Tudom, hogy nem tetszhet mindenkinek amit csinálok, tisztában vagyok vele, mert nekem se tetszik mindegyik blog, de nem megyek oda, és nem basztatom az írót, hanem rányomok az "X"-re, és lelépek! Tudom, én kértem, hogy írjátok le mi legyen, de nekem elég lett volna annyi, hogy a második opciót választod, és ha normális ember lennél, csak ennyit írtál volna!
      De tudod mit, leszarom, basztass! Hajrá! Élvezkedj! Ha neked ez jó, csináld!


      Törlés
    3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    4. Rájöttem, hogy nem akarok kimaradni abból, hogy kiálljunk Dreamyért és az LP-ért. Tudod mit Leila?! szerintem menjél szépen a dolgodra és baszd meg magad....a lehető legtöbb féle módon! Leköteleznél...komolyan. Nem azért mert véleményed van...hanem azért, ahogy leírtad azt. Egy kicsinyes gyökér vagy. Pá!

      Törlés
    5. ugyvoltam ezzel eloszor h nem irok valaszt ra mert annyit se er de hazaertem es rajottem h emellett keptelen vagyok szo nelkul elmenni..marcsak amellett se hogy hogy lelheti oromet valaki abban h fajdalmat okoz masoknak...igen minden ironak szuksege van kritikara is de tudod ezt emberi modon is meglehet fogalmazni..vagy ha ez ne megy akkor inkabb fogd be szad majd mi ha ugy latjuk hogy barmi problema van szepen megfogalmazzuk Dreamynek kozben nem meg tobb darabba torni..bar en eddig memeg nem lattam ilyesmit..sose ertettem h azok az emberek akiknek nem tetszik valami mert kell ily kulturalatlanul kinyilkinyilatkoztatniuk a velemyenyuket...ahelyett hogy orulnel annak hogy ez a lany idot szakit a szabadidejben arra hogy jobbnal jobb reszeket irjon itt szidod..ott van a jobb felso sarokban a piros X gomb nyomd meg es viszontlatasra..vagyunk itt elegen akik szeretik ezt a lanyt es a blogjait...halvany lila gozod sincs h pl nekem mennyit jelent ez a blog..olyan emberre valtam aki nem iteli el az embereket az alapjan kit szeretnek..a legmelyebb godrokbol huzott ki azzal hogy tudatta velem egy egy resszel nem vagyok egyedul..nem a sex miatt jarok ide es kommentelek rendszeresen hanem egx csodalatos irono csodalatos irasai miatt...ebben a nehez es szomoru idoben minnel tobb tamogatasra lenne szuksege mert ugy latszik azzal sem vagy tisztaban hogy Dreamynek mennyit jelent Zayn...ugyhogy inkabb menj eld a kis eleted es hagyd hagy eljuk a miis a sajatunkat es elvezzuk ezt a blogot..de csakugy spontanaitasbol nyugodtan elashatod magad a kert vegebe de ha kell szolj es Becca Silver es en ezer orommel segitunk benne...

      Törlés
    6. Egy kurvára untató ember vagy,Leila!
      Mikor én kezdtem a blogomat,akkor is leoltottál egy rohadt helyesírási hibáért! (jó beismerem nem vagyok jó író de akkor is!) Mintha te tökéletes lennél,most úgy cseszted le Dreamy-t! Egy pofátlan senkiházi vagy,aki azt sem érdemli meg,hogy a nap rásüssön! Majd akkor pattogj,ha leszel olyan jó,mint Dreamy,vagy olyan híres! Addig ülj a seggeden csöndben,és ne írj ilyen röhejesen jellegtelen kommentet!
      Kiállok Dreamy mellet,bár semmi szüksége rá,mert erős lány! És most még lightos voltam,de ha még egyszer meglátok egy ilyen komit nem kíméllek!
      Bye-bye,remélem többet nem látom a komiaidat! :)
      xxCoolGirls

      Törlés
  22. Szia!Nekem a 2es meg a 3as vàlasztàs is jó

    VálaszTörlés
  23. Drága Dreamy! elmondom itt is amit elmondtam már az szinte összes lehetséges módon. Neked írnod kell. Igen: KELL!! Mert erre születtél, és ez a blog az életemet változtatta meg, ahogy a tiedet is és még jópár emberét /azokról ne ebszéljünk, akik csak a történet felszínét kapargatják, ahogy ennek a bejegyzésnek sem látták a lelkét, pusztán az önkényes döntés és ostorozás lehetőségét.../Szeretünk édesem!! Nagyon!!! Az LP örök, A One Direction örök, Zayn örök, Dreamy Girl örök! Bármi is történjék, ők mindig velünk lesznek és részei lesznek az életünknek...ahogy ez a blog is...<3 Tudom min mész keresztül hiszen te is tudod, hogy én is ugyanezen....de itt is írom: erősnek kell lennünk.<3
    *Just close your eyes, and enjoy the roller coaster. This is life."
    Egyértelműen a hármas verzió.<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, nagyon sokat jelentenek nekem a szavaid <3
      Írni fogok, folytatni fogom, mert szeretem csinálni, és mert ahogy írtad sokatoknak megváltoztattam az életét ezzel a bloggal, és nekem is sokat adott :) Igen minden örök :D Már én is jobban vagyok, és már tervezgetek, szóval a történet folytatódik <3
      Nagyon nehéz még mindig, de kitartok! :)
      Puszi <3

      Törlés
  24. Na ez volt a teljesen felesleges kérdés.... addig írod, amíg mi akarjuk, tehát örökké... és punktum!!!
    A kérdés is sértés...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. XD Okééés :D Folytatni fogom, bár örökké nem fog tartani, de még sokáig itt leszek! :) Most már kicsit könnyebb, és már az ihletem is kezd visszatérni :)
      Puszi <3

      Törlés
  25. Szia! :)
    Minden egyes részt imádtam és alig bírtam kivárni. Ennek egyszerűen nem lehet itt vége! Zayn után nem veszíthetünk el még egy csodát! Természetesen a 3.-ik opcióra szavazok, de csakis akkor, ha neked is van kedved és szeretnéd is tovább csinálni. :) Mi mindig itt leszünk támogatni.

    Hatalmas ölelés,
    Larry Hockey

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Annyira örültem mikor megláttam a neved! :3 Köszönöm, hogy írtál, nagyon sokat jelent nekem! :)
      Nem hagyom abba, folytatni fogom, értettek, és a fiúkért :) meg magamért is, mert imádok írni :D
      Köszönöm <3

      Törlés
  26. Sziaa Dreamy Girl. imádom a blogod és ne merd abbahagyni mert valami fantasztikus. Én mindenképp a harmadikat választom! Nem akarom hogy abbahagyd mert ez az egyetlen (sajnos) blog amiben imádom Ziall-t. Más blogban nem tudják olyan jól leírni Zayn-t mint te. És remélem ,hogy Zayn-t nem iktatod ki a blogból.
    Őrült olvasód: Andi :-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oh, ez nagyon nagy bók, annyira boldog vagyok, hogy így gondolod :3 Ez most jól esett, mert Zayn karaktere nagyon nehéz, én mégis imádom írni! <3 Ziallért meg odavagyok nagyon :3 Nem! Soha! Meg se fordulta a fejemben, hogy kiírjam! Zayn a mindenem!
      Köszönöm, hogy írtál! :) A blog pedig folytatódik :)
      Puszi

      Törlés
  27. Szia Dreami Girl! Ez a történet a kedvencem és egyértelműen a hármas opciót szeretném! :) Teljesen átérzem a Zaynnel való fájdalmadat... életemben nem sírtam még ennyit :'(
    Mivel ez az első kommentem el szeretném mondani, hogy rengeteg boldog pillanatot okoztál nekem azzal, hogy ezt a fantasztikus sztorit írod. Persze néha a zokogás rázott, de az is azért volt mert az érzelmeket csodásan átadja az írásod. Miattad lettem Larry shipper :) Köszönöm szépen, hogy írsz és vagy nekünk ♥♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, hogy írtál :3 Igen, én is így voltam, kisírtam a lelkemet, de most egy kicsit könnyebb már, és tisztán látom a dolgokat :)
      Aww, annyira örülök, hogy most írtál, és annak is, hogy ilyen érzéseket tudtam kiváltani belőled <3 Miattam lettél? Omg! Ezt annyira jó olvasni! <3
      Én köszönöm, hogy itt vagy/vagytok! <3
      Puszi

      Törlés
  28. Szia Dreamy!
    Engem is nagyon megvisel ez az ügy - mint minden Directionert -, és nem tudom, hogy a többiek hogy vannak vele, de nekem még blogokat olvasni is fáj, amiben Zayn van. Viszont nem szeretném, ha kiraknád a történetből...

    A voksom:
    Tehát egyértelműen ne hagyd abba a blogot! Csodálatosan írsz, szeretem olvasni a történeteidet! <3
    Én attól félek, hogy ha a 3. variációnál döntesz, nem fogod befejezni. Ilyen lelki állapotban bizony nehéz írni (én is így vagyok vele), és lehet, hogy nem lenne ihleted, és ritkán hoznád a részeket, vagy lehet, hogy nem lenne erőd befejezni. Azt meg nem szeretném, hogy félbehagyd a blogot (gondolom senki sem).
    Ettől függetlenül én is a 3-asra voksolok, és ha Te úgy érzed, hogy képes leszel befejezni, és írni egy csodálatos, hosszú történetet, akkor Te is emellett dönts! <3 Ha viszont nem, akkor azért szeretném, ha mindenképpen befejeznéd, mert kíváncsi vagyok a történet végére.

    Kitartást! <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, nem könnyű, mikor meglátom egy blogban a nevét, rögtön eszembe jut ez az egész... De erősek vagyunk, és kitartunk :) Soha nem tenném ki Zaynt! Ő is a banda tagja (nekem mindig is az marad) és én imádom őt! :3
      Én is félek ettől, hogy nem tudom befejezni, de a mai napon gondolkodtam sokat, és ihletem támadt, elkezdtem megírni a fejemben a forgató könyvet, és úgy érzem menni fog :) Köszönöm szépen, hogy írtál <3
      Neked is <3
      Puszi

      Törlés
  29. Szia! Nagyon jó a blogod ne hagyd abba.
    A 3.pontra szavazok.
    UI.Kitartás

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen :3
      A blog folytatódni fog, és remélem minél hamarabb tudom hozni a kövi részt :)
      Neked is kitartás! <3

      Törlés
  30. Szia Dreamy!
    Mind igy érzünk Zayn iránt, borzalmas szomorú vagyok én is, de semmiképpen nem tudnék rá haragudni.
    Imádom a blogod az elsők között kezdtem el olvasni, így alapból a 3.pontra szavaznék. De utálom a befejezetlen sztorikat és kicsit félek, hogy ha elfogyna az ihleted akkor gyorsan lezavarnád és egy összecsapott vége lenne ennek a csodás történetnek, de ezt ne vedd sértésnek. Ameddig írod én olvasom, és imádom de semmiképpen ne hagyd abba most.
    Virág <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is szomorú vagyok, de nem lehet haragudni rá, legalább is én nem tudok :)
      Igen, ettől én is félek, de úgy érzem menni fog, ma gondolkodtam, mérlegeltem, és tudom, hogy meg tudom csinálni! :) Nem veszem sértésnek, értem mire gondolsz, és én sem szeretném hogy összecsapott legyen!
      Köszönöm <3

      Törlés
  31. szia dreamy!
    tegnap tudtam meg, hogy zayn kilépet. akkor akartam elolvasni a z utolsó részt de nem ment. Szerintem folytasd a blogot. Zaynért, magadért, az olvasokért. én már 18 embernek elmeséltem a történetett és tetszik nekik. 9-en közülük személyesen is olvassák. ez is inspiráljon, amikor eldöntöd mit is csinálsz a bloggal.
    Ölellek
    Erzsi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elhiszem, hogy nem ment, nekem sem lett volna erőm olvasni aznap meg másnap se, de most már valamivel jobb... nem könnyű, de muszáj erősnek lennünk, és kitartanunk!
      Folytatni fogom, értetek, Zaynért, a srácokért, és magamért is :) Komolyan? Meséltél nekik róla, jajj, most olyan boldog vagyok! Köszönöm szépen :)
      Puszi <3

      Törlés
  32. 3 opció ! Itt ne hagyj minket !!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, hogy írtál, és nem foglak itt hagyni benneteket! :)

      Törlés
  33. Drága Dreamy! Én a 3. opcióra szavazok. Nagyon nehéz ez a Directionereknek (vagyis nekünk), te is légy erős. Nem szabad feladnunk:)
    Jelen pillanatba én most itt vergődök,
    hisztizek és sírok..Nagyon nagyon szeretünk téged, és azt hiszem ennyi.
    xxA

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, neked is kitartás, és igen, nem szabad feladnunk, bármi történjék is!
      Én is szeretlek téged/benneteket <3
      Puszi

      Törlés
  34. Dreamy!
    Tudom hogy most hogy érzel, mindannyiunkat meglepett és elszomorított ez az egész, és például teljesen össze vagyok zavarodva, most fogalmam nincs mi történik, de ha Zayn önszántából lépett ki, akkor tisztelem a döntését, bár egy kicsit fáj, de megértem. Ha viszont ezt ő nem akarta ((vagyis kirúgták)) akkor itt vér fog folyni, azt garantálom.
    Mindenkinek kölcsönösen küldöm én is és mindenki a pozitív energiát! ((habár nekem is kéne egy kicsi belőle))
    Amit a leginkább el szeretnék mondani, hogy ne add fel. Tudom hogy nagyon nagyon rég jelentem meg a kommentelők közt, de mindig itt vagyok és visongok az új részek miatt. Még mindig fantasztikus vagy és továbbra is támogatlak!
    Én a 3. opcióra szavazok ;)
    Kitartást drága, minden rendbe jön!
    xxx
    Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Annyira boldog voltam mikor megláttam a nevedet, úgy örülök, hogy még mindig itt vagy velem! :3
      Igen, én is össze vagyok zavarodva, és nem tudom mi történhetett. Ha ő döntött így, akkor én azt elfogadom, és támogatni fogom :)
      Én is küldöm a pozitív energiát neked <3 Kitartás, mi itt vagyunk egymásnak, és ha bármi van facebookon megtalálsz!
      Nem adom fel, már nem! :) Köszönöm szépen, és folytatni fogom! :)
      <3
      Puszii

      Törlés
  35. Nagyon sokáig szeretnénk téged olvasni, szerintem ezzel mindenki így van! Ügyes vagy , kreatív és felülmúlhatatlan!! Te vagy a Nr. 1 blogger! :) :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Aww, köszönöm szépen <3 nagyon aranyos vagy :3 Nem fogom abbahagyni, a blog megy tovább, és igyekszem hamar összeszedni magam :)
      Puszi

      Törlés
  36. 3.
    Ne hagyd abba blogot rengegen imádják és nagyon jol írsz.Ne hagyj itt minket és mi se hagyunk it téged :D csak így tovább!
    Hyuna

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! :) Nem hagylak itt benneteket, folytatni fogom tovább, úgy ahogy elterveztem, és igyekszem minél hamarabb hozni a kövi részt :)
      Puszi

      Törlés
  37. Szia <3 imadom amit csinalsz szóval persze h a 3.-ra szavazok én is <3
    Mindenkinek kitartást <333

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen <3 A blog folytatódik tovább! Neked is kitartás! <3
      Puszi

      Törlés
  38. Jaj szívem... túlságosan szeretlek ahhoz, hogy az első kettőt elfogadjam lehetőségként. Annyira szeretünk. Sokáig eljutottál de ha már nincs erőd folytatni, mer úgy érzed, hogy kifulladtál akkor nem kell. Mindenesetre én a 3.ra szavazok. Nagyon szeretlek ezt ne feledd. ♥♥♥♥♥♥
    XxNessy

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Aww, én is szeretlek benneteket! <3 Folytatni fogom, amint minden rendben lesz, kezdek új erőre kapni, és már kattog az agyam a folytatáson, szóval itt leszek, és a történet megy tovább :) Köszönöm, hogy írtál :)
      <3
      Puszi

      Törlés
  39. Mindenképp a 3.! Bár látom rám már nincs szükség, hisz már így is írni fogod tovább, de nehogy abba merd hagyni! :00 Olyan jól írsz éa annyira érdekel mi lesz...jó ez nagon őnző tőlem de hát akkor is...rosazul esik ha valaki csakúgy abbahagy egy történetet és nem tudom mi lesz a vége...főleg úgy hogy ez eszmélezlen jó törtémet...kitartás, és folytatás! És én sem haragszom Zayn-re biztos meg van rá a nyomos oka hogy így döntött...és igen, ne vedd ki Zayn-t a sztoriból, még az én kedvemért is, mert én vagyok a nagy Zayn rajongó! ;) :( <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, hogy írtál, és rád is szükség van! <3
      Nem fogom abbahagyni, mert látom, hogy mennyien szeretitek, és hogy sokatoknak milyen sokat jelent, meg én is imádom csinálni! :3
      Nem veszem ki, soha nem is gondoltam arra, hogy kiírnám! Ő a mindenem :)
      Puszi

      Törlés
    2. Pacsit! Zayn forever! <3 ;) :D

      Törlés
  40. Szia!
    Igazsag szerint nem vagyok 1D fan. Nem is nagyon szerettem a szamaikat. De aztan hala a legjobb baratnomnek es neked kezdem oket egyre inkabb megkedvelni. Ami nalam nagy szo hisz minden ismerosom tudja h sokkal inkabb a rock mufajt kepviselem (az mar mas kerdes h minden fajta zenebol van minimum egy ami tetszik). De a te blogod altal sokkal inkabb tartom oket vicces, szorakoztato, kedves es szimpatikus bandanak. Mar a szamaikat is szivesen hallgatom meg, bar soha nem is utaltam oket.
    En azt szeretnem, hogy addig csinald ameddig szeretsz ezzel foglalkozni, van ihleted es biztosithatom, hogy mi olvasok a vegsokig veled leszunk. Nagyszeruen irsz es keves ehhez foghato igenyes, tartalmas, fordulatokkal teli tortenettel talalkozik az ember. Foleg manapsag ahol meg azokat is az egekbe magasztaljak ( hozzateszem ket mondatba teszik mindezt) akiknek az irasa sablonos, unalmas, tomeggyartmany es a reszek is nagyon rovidek, viszont annal tobbet kell varni a kovetkezo elkeszuleseig. Kivanom, hogy meg sokaig legyel velunk es soha ne hagyj itt minket. Mindig is a legtobbet hoztad ki a blogbol, amennyi csak toled telt. Kivancsi vagyok, hogy mit is hozol ki az egeszbol es milyen veget talaltal ki, de inkabb varok arra, hogy minderre valaszt kapjunk, mert igy tobb idot lehetunk veled, meg ha nek is ismerjuk egymast. :)
    Ezzel az egesszel azt akartam mondani (remelem mindenki rajott :D ), hogy a 3-mas pontra szavazok! :)

    Sokaig maradj velunk (ezt azt hiszem nem tudom elegszer leirni), koszonom, hogy vagy nekunk es sok ihletben gazdag es egyben boldog napot kivanok neked! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oh, ezt nagyon jó olvasni, örülök neki, hogy megkedveltettem veled őket! :) Pontosan olyanok, amiket felsoroltál. viccesek, szórakoztatóak, kedvesek és szimpatikusak :3
      Folytatni fogom, az olvasóimért, a fiúkért, és persze magamért is, mivel szeretek írni :) Az életem folyamán eddig ez az egyetlen olyan dolog, ami igazán leköt, amit nem hagytam abba pár hónap után! Ez elég nagy szám nálam :)
      Köszönöm szépen, nagyon örülök, hogy így vélekedsz az írásomról :3 Addig írom, ameddig van ihletem, úgyhogy még egy ideig biztos itt leszek, és boldogítalak benneteket! :D
      Én köszönöm, hogy itt vagy/vagytok nekem! <3
      puszii

      Törlés
  41. Szia!! <3
    mindenféleképpen a 3. pontot választom :) Zayn-ről most nem mondok semmit mert megint el fog kaőpni a sirógörcs ;(
    Szeretlek és Puszi: Ditta

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, hogy írtál :3
      Igen, nem könnyű, engem is elkap még mindig a sírás, de túl fogjuk élni! Kitartás!
      Puszi <3

      Törlés
  42. Szia Drága ♥ Szivemből szóltál..pontosan ugyanezt érzem pontosan ugyanezt nem tudhatjuk mi van nem egyszerűen ki kell állnunk mellettük és nem hibáztathatjuk Zaynt.... és egy biztos itt valami nagyon nincs rendben büzlik ez a dolog ezért sem adhatjuk fel.. Csodálatos ember vagy!!! Elsírtam magam! ♥♥♥ Én amikor megláttam azt a nyomorult facebook posztot annyira zokogtam mint még életemben soha ...soha nem éreztem ilyet 2. napon rájöttem arra,hogy ez nem nem nem!!! Ki kell tartanunk! Tudom,hogy minden renden lesz minden!!! ♥♥♥

    "3. Folytatom, és addig írom, míg van ihletem, és míg ti szeretnétek!"-NEM HAGYHATOD ABBA ♥ Nagyon Imádlak és mindent mindent köszönök! EGY Tünemény vagy!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia <3
      Igen, nem tudhatjuk mi folyik itt... Te is csodálatos vagy, és köszönöm, hogy itt vagy, és mindig megdobsz egy elemző kommentel, amit mindig izgatottan várok! ;) Tudom, mit érzel, én is bőgtem, és nem tudtam másra koncentrálni csak Zaynre, de ahogy mondod, minden rendben lesz! <3
      Én köszönök mindent, folytatni fogom ameddig csak van ihletem!
      Imádlak <3

      Törlés
  43. 3. legyen
    És igazán megdobhatnál egy facebook linkel :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem tudom hogyan kell, nem akarja kiadni... De Holly Moon néven fent vagyok, és ugyanez a graffities csajszi a profilképem :) Meg ott van a nevem alatt, hogy Dreamy Girl, remélem így megtalálsz :)
      Köszönöm, hogy írtál :3

      Törlés
  44. Én csak annyit írok:szeretlek!
    És ha kell muszáj szavazni,mert én úgy akarom,ahogy te,akkor a 3-mas pontra szavazok.Csak vigyázz nehogy abba csapdába ess,hogy a végén már unalmas lenne a blog.Nem mondom hogy most az,mert ez őrültség lenne tőlem,de én szeretném,ha ez a blog úgy érne majd véget,ahogy megérdemli!Nagyon szeretlek,ezt eddig egy blog íronak sem írtam.Mindenben támogatlak!Bárhogy lesz.Pont mint Zaynt.

    VálaszTörlés
  45. Zaynnek így a legjobb.Jól döntött,végre saját magát nézte,és nem a fiúkat,nem a rajongókat,csak saját magát.Bár így sem fog tudni normális 22 éves ként élni,de sebaj!A lényeg az hogy jó legyen neki.Én egyszer sem sírtam miatta,mert annyira hiszem,hogy jól döntött.
    Puszi <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen <3
      Igen, én is gondolkodtam már ezen, és félek egy kicsit, de remélem nem fogok ebbe a hibába esni, és méltó módon tudom, majd befejezni a történetet! Nem akarok összekapott véget! És félbehagyott munkát!
      Köszönöm, nagyon aranyos vagy :3 Igen, a lényeg az, hogy neki jó legyen, és boldog legyen <3
      Puszi :3

      Törlés
  46. Szia!:$$
    Talán egyike vagyok azoknak, akik régóta olvassák ezt a blogot és egy ideje nem jelentkeznek.
    De amint látod, itt vagyok:))
    És nagyon szeretlek az írásaiddal együtt, akár ötlethiányban szenvedsz, akár oldalakat írsz. Egyet tudnod kell! Az olvasóid /itt most főleg rólam van szó/ akár gyengébbet írsz, vagy úgy érzed neked ez nem megy, mindig itt lesznek. Talán kicsi hiányzással, de a szívük visszahúzza ahhoz, aki leírja az érzéseit kedvenc példaképükben.
    Igazából és nem vagyok az a nagy romantikus, olyan Zayn a történetedben. Viszont tudok elképesztően ellentéte is lenni ennek. Senki sem ismeri igazán egyik énemet sem, a barátaim se! Talán emiatt nem tudok olyan blogot varázsolni mint te! Mert én sem ismerem magamat... Na mindegy c:
    A 3. Választás mellett szavazok. Zay lehet, hogy kilépett a bandából, de a szívünkben és emlékeinkben ott marad! Ez itt mutatkozik meg!!!
    :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia :)
      Emlékszem rád :) A lényeg, hogy itt vagy, és most jelentkeztél <3
      Aww, de aranyos vagy, el sem tudom mondani milyen boldog vagyok! Hihetetlen, hogy így érzel/éreztek a blogom iránt! :')
      Én se vagyok nagy romantikus pedig... ezt csak Larryék hozzák ki belőlem, a való életben bennem nem sok romantika van, és nem is vagyok oda érte :)
      Igen, Zayn mindig velünk lesz!
      <3

      Törlés
  47. Nehogy abba hagyd a blogot. :))
    Imádom. ♥
    A 3. pontra szavazok. :33

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen <3
      Nem hagyom abba, folytatom ameddig van ihletem :)

      Törlés
  48. Szia Dreamy. Újra itt vagyok. Facebookon túl sok a Holly Moon. Betudnál inkább te jelölni engem? A nevem Csányi-Tóth Vanessza
    XxNessy69

    VálaszTörlés
  49. Egyértelmüen a 3-mas...Írjad, Írjad, Írjad!!!! Nagyon imádjuk ezt a blogot!!!!!! Sok sok sok rész kell még!!!! Rengeteg!!!! Olyan jól írsz!!!! Szeretünk! Ne hagyd abba!!! ^_^

    VálaszTörlés